

Pikantní zvěřinový kotlík
Suroviny 4 porce
- 400 g srnčího masa (jelení, dančí)
- sůl
- 1 čajová lžička koření divočina
- 1 čajová lžička worcesterové omáčky
- 2 polévkové lžíce oleje
- 80 g slaniny
- 1 polévková lžíce másla
- 2 menší cibule
- 2 polévkové lžíce kečupu
- 100 g žampionů
- 1 pomeranč
Postup přípravy receptu
Maso odblaníme, nakrájíme na kostičky a dáme do misky, osolíme, okořeníme, zakápneme worcesterskou omáčkou a lžící oleje, zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet.
Na zbylém oleji rozškvaříme slaninu, přidáme máslo a nakrájenou cibuli a osmahneme. Vložíme maso, zamícháme a dusíme téměř doměkka. Podle potřeby mírně podléváme vývarem nebo vodou.
Přidáme kečup, na plátky nakrájené žampiony, trochu nastrouhané pomerančové kůry a na kousky nakrájený pomeranč. Ještě krátce podusíme. Podáváme s chlebem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pikantní zvěřinový kotlík
-
Hezký kotlík
+14
Pěkný talíř
-
krásný receptík a krásná fotka
-
páni
takže kromě cukrárny máš i restauraci
moooc povedený kotlíčekposílám mu bodíček
já neumím vařit s pomerančemvždycky to mám nahořklé
-
-
To nemá chybu !!!
-
Za zvěřinku, jasný bod
-
-
Paráda.
Teď abych zakoupil flintu a hurá do lesa.
-
pěkný kotlíček zvěřinu mám ráda
+6
-
Pěkný kotlík
-
Teda to musí být ale dobrota, zvěřinu mám na mrazáku tak nic nebrání tomu abych to vyzkoušela.+3
-
, krásná fotka
+2
-
Super kotlík a ještě k tomu zvěřinový
taky bych ochutnala,zvěřinu mám ráda