Pikantní zvěřinový kotlík

Bahula Kuchařka: Bahula

Doba přípravy: 80minut 4 porce Jiné maso 13 názorů

Suroviny

400 g srnčího masa (jelení, dančí)
sůl
1 čajová lžička koření divočina
1 čajová lžička worcesterové omáčky
2 polévkové lžíce oleje
80 g slaniny
1 polévková lžíce másla
2 menší cibule
2 polévkové lžíce kečupu
100 g žampionů
1 pomeranč
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso odblaníme, nakrájíme na kostičky a dáme do misky, osolíme, okořeníme, zakápneme worcesterskou omáčkou a lžící oleje, zamícháme a necháme 2-3 hodiny odležet.

  2. Na zbylém oleji rozškvaříme slaninu, přidáme máslo a nakrájenou cibuli a osmahneme. Vložíme maso, zamícháme a dusíme téměř doměkka. Podle potřeby mírně podléváme vývarem nebo vodou.

  3. Přidáme kečup, na plátky nakrájené žampiony, trochu nastrouhané pomerančové kůry a na kousky nakrájený pomeranč. Ještě krátce podusíme. Podáváme s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 60 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní zvěřinový kotlík

Tématické fráze: top recepty zvěřina pikantní zvěřinový guláš zverinovy kotlíkový guláš pikantni kotlíkový guláš kotlíkový guláš ze zvěřiny recepty na kotlíkový guláš zvěřina zverinovy gulas v kotliku danci kotlikovy guláš pikantní jelení kotlík kotlik z divociny dančí kotlík jelení pikantní kotlík zvěřinové recepty pikantní dančí pikantní divocina zvěřinový guláš kotlíkový zvěřinový pikantní guláš kotlikovy gulas zverinovy kotlíkový guláš bze zvěřiny divočina v kotlíku

Zapomněl/a jsem heslo