Krkovice na houbách a česneku
Recept ještě nebyl hodnocenKrkovice na houbách a česneku je tím pravým jídlem pro nadcházející chladné období. Toto vydatné jídlo není náročné na přípravu a při pečení se bude vůně linout celým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krkovice na houbách a česneku je tím pravým jídlem pro nadcházející chladné období. Toto vydatné jídlo není náročné na přípravu a při pečení se bude vůně linout celým…
Voňavá krkovička dušená se sušenými rajčaty a hráškem je nenáročné jídlo, které překvapí svou lahodnou a plnou chutí. Opečené plátky masa zůstanou šťavnaté, rajčata jim…
Krkovice marinovaná v másle a pivu po odležení přes noc získá intenzivní chuť i vůni. Po upečení bude dokonale šťavnatá a měkká – právě díky máslu. V troubě pustí…
Šťavnatá pečená krkovice, doplněná sladkými jablky a cibulí, je lahodné spojení chutí, které potěší každého milovníka dobrého jídla. Skvělý tip na slavnostní oběd i…
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme solamylem. Na pánvi s olejem restujeme na kolečka nakrájenou cibuli a přendáme ji do pekáčku. Pak opečeme krkovici z…
1.Nejdříve si nakrájíme zelí na hrubší nudličky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem, promícháme a necháme odležet (zelí sedne, zmenší objem). 2.Dále si nakrájíme…
V nádobce s víkem promícháme víno s olejem a solí. Maso opláchneme, osušíme a rozdělíme na 4 kusy. Zázvor s česnekem a paprikou promícháme a vetřeme do každého kusu masa…
Šťavnaté plátky krkovičky jsou vždy sázkou na jistotu. V tomto lahodném jídlu z jednoho pekáčku je krkovička doplněna o měsíčky cibule, plátky žampionů a kolečka pórku.…
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme na okrajích. Rozpustíme sádlo a do teplého vmícháme papriku, kmín a česnek. Maso v tom namočíme a v pokojové teplotě…
Oblíbená jídla z jednoho pekáčku jsou ideální k přípravě večeře. Na brambory položíme plátek masa, žampiony, cibuli, zasypeme sýrem a než se vše upeče, můžete dětem…
Vepřovou krkovici nasekáme i s kostí na silnější plátky a pouze bohatě osolíme, opepříme a necháme v chladu odpočinout cca 3 hodiny. Po uležení plátky masa velmi prudce…
Šťavnatému plátku vepřové krkovice odolá opravdu málokdo. Navíc když ji zapečete se směsí slaniny a eidamu, její chuť pak bude o to zajímavější. Skvěle ji doplní třeba…
Vepřové plátky libovější krkovičky (nebo kýty, plece, karé) po stranách nakrojíme, aby se při smažení nekroutily. Z obou stran osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou a…
Maso si nakrájíme na kostky, cibuli nadobno, hlívu na kousky. Cibuli dáme osmažit na sádlo do sklovita, přidáme papriku, maso, malé fazole, zalijeme vývarem, osolíme,…
Plátky krkovice naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, poklademe plátky salámu, na něj dáme po dvou plátcích slaniny, položíme kysaného zelí, zelenou cibulku,…
Španělské ptáčky obvykle připravujeme z hovězího masa, ale skvělé jsou i z vepřové krkovice, která je trochu šťavnatější. Příprava je časově náročnější, ale pokud máte…
Zapékané maso v alobalu, ať už v troubě nebo venku na grilu, je vždy vítaným zpestřením jídelníčku. Chutě se dají různě inovovat přidaným kořením a ingrediencemi. Maso…
Kapustu si nakrájíme na nudličky, jako krájíme zelí, cibuli na malé kousky, slaninu na menší čtverečky, maso na proužky. Do hrnce dáme sádlo se slaninou, necháme jí…
Ve 2 lžících oleje rozmícháme rozetřený česnek, pesto, cibuli, sůl a pepř. Plátky krkovičky naložíme do směsi, nejlépe na 2 dny. V den naložení můžeme grilovat na grilu …
Maso opláchneme, osušíme na nakrájíme na cca 2 cm silné plátky. Po obou stranách osolíme a opepříme.Očištěné brambory nakrájíme na kostičky a řapíky nadrobno.Oloupanou…
Vepřová krkovice, dušená společně se zeleninou, je krásně šťavnatá a opravdu si na ní pochutnáte. K líbezně vonící krkovici po rozmarýnu zvolte jako přílohu vařené…
Milovníci pikantních chutí ocení osvědčenou kombinaci chilli a česneku, kterou doplní hrubozrnná hořčice a svěžest dodá citronová šťáva. Kvalitní krkovičce, naložené v…
Vyzkoušejte šťavnaté plátky vepřové krkovičky dušené v pikantní omáčce. Kombinace jemného masa a kořeněné šťávy potěší každého milovníka domácí kuchyně. Skvěle se hodí s…
Jídla z jednoho pekáčku sklízí úspěch nejen u strávníků. Ocení ho zejména hospodyňky, protože příprava nezabere moc času a ušpiní se minimum nádobí. Tentokrát jsme k…