Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majoránka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nadívané papriky

Nadívané papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masovou směs připravíme tak, že do mletého masa přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a přidáme na chuť majoránku. Dobře promícháme a plníme papriky…

pavelk

90 min

Vinná klobása zapečená se žampiony

Vinná klobása zapečená se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a orestujeme.Zvlášť do mísy ze střívka vytlačíme vnitřek…

RubyRom

75 min

Podzimní polévka

Podzimní polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso nakrájíme na menší kousky, v hrnci krátce orestujeme na lžičce oleje a zalijeme 3/4 litrem vody. Přidáme víno, oloupané stroužky česneku, mrkev, celer a pastiňák,…

Jazyk v sekané, pečené v síťce

Jazyk v sekané, pečené v síťce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Hovězí jazyk uvaříme do měkka v mírně osolené vodě (nebo doměkka uvaříme vepřové jazyky v osolené vodě s přebytkem divokého koření). Po bleskovém ochlazení pod studenou…

Česnečka z Loštic

Česnečka z Loštic

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na slanině osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, zalijeme ji vývarem, přidáme na kostičky nakrájené brambory, kmín, sůl a uvaříme doměkka.Ochutíme pepřem, majoránkou a…

RubyRom

50 min

Guláš z jelení plece

Guláš z jelení plece

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Celou plec naložíme do zeleninové zálivky a necháme v chladu 3-4 dny uležet, doporučuji maso každý den otáčet, aby se dokonale uleželo, zvláčnělo a změklo.Jakmile jsme…

1 107 108 109 110 111 117

Naposledy jste si prohlédli