Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tlačenka s hlívou a kuřecími játry

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava)

12. 9. 2011 08:38

Suroviny

Porce: 3 šišky(á 25-30 cm)

Nutriční hodnoty

Energie21 058 kJ / 5 033 kcal
Bílkoviny233,11 g
Tuky309,53 g
Vláknina48,95 g
Cholesterol 4,85 g
Sodík 9,85 g
Sůl23,60 g
Sacharidy304,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Knihovnička receptů s houbami-2009. Ikdyž jsem se snažila vytlačit vzduch nějaký tam zbyl. Malinko se to poté drolilo při krájení!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

helik23

24. 8. 2012 12:20

Vypadá to moc dobře :-p:yes: a protože máme hlívu rádi, určitě ukládám a vyzkouším :-K:yes:

janatka

13. 9. 2011 11:36

Bibi: máš pravdu snědlo se to i tak a s chutí moc nám to chutnalo!!;-)

varilamyskakasicku

12. 9. 2011 19:27

janatka: je to pěkné,dělala jsem taky takovou domácí huspeninu,je tady někde u receptů mých, dala jsem tam i hrášek,pro barevnost a i chuť, různě i zeleninku,ale toto je moc prima:-K:-p:-):yes:

Bibinka

12. 9. 2011 17:59

janatka: Janatko, to nemá chybu a vážně se ti to povedlo:yes: a když se to drolí, vem to čert, sní se to i tak a s tou mou oíblíbenou hlívou je to boží a tobě letí 7.bod:yes:

hanahcotton

12. 9. 2011 17:36

:yes::yes::yes:

Marsi Mesi

12. 9. 2011 15:11

zajímavý recept;-)tlačka vypadá moc dobře a určo i tak chutná. Já bohužel nemohu hlívu (alergie), ale recept předám naší babi, ta si poradí;-):-)):yes:bodík

Anna Kocikova

12. 9. 2011 12:41

Bendik:To by také mohlo být dobré řešení;-):yes:
Recept je jinak opravdu zajímavý,co všechno se dá použít;-)Líbí se mi to:-p+5:yes:

Bendik

12. 9. 2011 12:12

Dobrý den,
myslím, že kdyby se místo jater, nebo alespoň části jater
použili vařené, mleté vepřové nožky vč. trochy vývaru, bylo by po problému.

janatka

12. 9. 2011 10:49

1974:Není tam žádná želatina. Jani:také si to myslím,sdílím tvůj názor,meze a fantazie se nekladou!!:-)) zizala:Vyzkoušela jsem to poprvé a musí se ty chyby vychytat.Měla by to vajíčka spojit,ale ten vzduch právě proto musí ven,aby se to nedrobilo.Ochutnali jsme to s přáteli a tak jsme si říkali jestli by tam nešla přidat ještě lžíce sádla.Jestli někdo vyzkouší a přijde na nějaký fígl sem s ním!!!!!;-)

zizala

12. 9. 2011 10:40

Zajímavá tlačenka :yes: Pokud se drolila, mohlo to být i absencí želatiny, jak píše Andrea. Když někdy dělám obyč. tlačenku a mám ji hodně libovou masovou a dám méně vývaru, taky se mi drobí:-(

JanaDorazinova

12. 9. 2011 10:03

Iveto, to nemá chybu!! Někdy si říkám, kde má vaření meze? Pak dojdu k názoru, že asi nikde!:-)):yes:

1974andrea

12. 9. 2011 09:00

Velmi zajímavá tláča. Tam se nedávají žádné kůže ani želatina na ztuhnutí?:yes:

Simona Skolakova

12. 9. 2011 08:56

Receptík se mi moc líbí,to vyzkouším;-)+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrová tlačenka tlačenka z hlívy ústřičné tlačenka z kuřecích jater kureci jatrova tlacenka játrová tlačenka s s houbami houbova tlacenka s jatry kuřeci tlačenka tlačenka se drobí recepty z tlačenky tlacenka.z.kurecich.jater kuřecí tlačenka recept tlačenka z jater jatrova tlařenka jatrova tlacenka s houbami tlačenka recept tlačenka z jater s s houbami tlačenka z z kuřecích jater játra v tlacence tlačenka z filé tlačenka alergeny

Suroviny: rohlík, játra kuřecí, hlíva ústřičná, salám měkký, slanina anglická, vejce, vejce, česnek, sádlo, sůl, pepř mletý, koření grilovací, majoránka

TopRecepty.cz

Tlačenka s hlívou a kuřecími játry

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgKw