Koláčky z kysaného zelí
Recept ještě nebyl hodnocenKrásně křupavé koláčky z kysaného zelí, posypané strouhaným sýrem, si nejlépe vychutnáte ještě v ten samý den, kdy je upečete. Příprava není nijak složitá, do hodiny…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krásně křupavé koláčky z kysaného zelí, posypané strouhaným sýrem, si nejlépe vychutnáte ještě v ten samý den, kdy je upečete. Příprava není nijak složitá, do hodiny…
Dozlatova usmažené koblížky, plněné meruňkovou marmeládou a posypané moučkovým cukrem, jsou jednoduše skvělé. Tradiční masopustní pochoutku můžete připravit kdykoliv v…
Jemná vepřová panenka zaslouží krátkou a jednoduchou úpravu. Obalíme ji do slaninového kabátku a po upečení podáváme s pyré z brambor a kořenové zeleniny. K jídlu…
Připravte roztomilé a velice chutné košíčky z jemných ovesných vloček. Náplň je dle receptu jogurtová a plná ovoce. Svým složením vyhovují i bezlepkové stravě. Dokonce…
Zajímavé knedlíčky z růžičkové kapusty skvěle doplňují jednoduchou polévku z brokolice. Polévku můžete směle servírovat i jako sváteční. Polévka má příjemnou chuť a v…
Zajímavé knedlíčky z růžičkové kapusty skvěle doplňují jednoduchou polévku z brokolice. Polévku můžete směle servírovat i jako sváteční. Polévka má příjemnou chuť a v…
Kuřecí stehna jsou krásně šťavnatá a chutná a proto se těší veliké oblibě. Jejich příprava je velice snadná, postačí je pouze upéct v troubě. Perfektně je doplní dobře…
Velmi vydatná polévka, která pěkně prohřeje tělo. Najdeme v ní šunku, zeleninu i světlé pivo, díky kterému chutná nevšedně. Podáváme ji posypanou nastrouhaným sýrem a…
Jsou dny, kdy si potřebujeme odlehčit jídelníček a připravit třeba bezmasý pokrm. Inspirací nám může být i tento recept. Směs brokolice, žampionů, mrkve, pórku a další…
Jednoduchý hrníčkový recept na donuty, které jsou oblíbené hlavně u dětí. Můžeme je polít různou polevou, posypat čokoládovou nebo barevnou rýží, obalit v moučkovém…
Jak zužitkovat starší pečivo a ještě si výborně pochunat? Připravte křupavé pečené tyčinky ze starých rohlíků či toustového chleba. Se směsí z rozpuštěného másla, sekané…
Svěží nepečený cheesecake oceníte nejen v horkých letních dnech. Kombinace korpusu z piškotů, krému z mascarpone s chia semínky a malinového želé bude pohlazením pro…
Dobrý a vláčný makovec známe již od našich babiček, které ho často dělávaly. Když do něj ještě přidáme plátky sladkých hrušek, vznikne lahodný a zajímavý moučník.…
Masopustní koblížky tak trochu jinak - tentokrát smažené na sádle a navrch ozdobené povidly a tvarohovým krémem. Nadýchané vdolky, voňavé rumem a citronovou kůrou budou…
Vychutnejte si vydatnou snídani nebo svačinu z míchaných vajec s pak choi. Můžete je ochutit i trochou oblíbeného sýra. Vejce podávejte s chlebem a rozmačkaným a…
Pokud potřebujete uvařit rychlé jídlo z pár surovin, vyzkoušejte tyto noky s dušenou kedlubnou a smaženou cibulkou. Noky můžete použít kupované, s domácími je jídlo ale…
Kombinace jemné zeleniny a výrazné chuti medvědího česneku, vytváří dokonalý kontrast, který je ideální na čerstvém chlebu. Pomazánka je vhodná na svačiny, večeře nebo…
Očistíme jahody a nakrájíme na kousky. Ostatní suroviny na náplň promícháme v mističce. Drobenku máme hotovou také rychle, stačí krátce promíchat máslo, mouku, cukr…
Větrníky s křupavou krustou z drobenky, která je připravená z másla, hnědého cukru, mletých mandlí a mouky, jsou původem z Francie a získávají na popularitě. Na…
Větrníky s křupavou krustou z drobenky, která je připravená z másla, hnědého cukru, mletých mandlí a mouky, jsou původem z Francie a získávají na popularitě. Na…
Kombinace banánu, karamelu a šlehačky, to je vskutku slavnostní propojení chutí. Vyzkoušejte tradiční dort Pavlova v tomto chutném pojetí. Křupavý bílkový základ je…
Obědy z jednoho pekáčku jsou oblíbené hlavně pro svoji nenáročnost. Zapečená dýně, s česnekem a cibulí, posypaná balkánským sýrem, se hodí i do odlehčeného jídelníčku.…
Olomoucké tvarůžky nebo také syrečky jsou klasická hanácká specialita s nezaměnitelnou chutí a výraznou vůní. Jedním ze skvělých způsobů, jak je podávat, je tato hanácká…
Receptů na tradičního velikonočního beránka je nespočet, zkuste tento základní, z piškotového těsta. Hotový moučník je nadýchaný a voní citronem a vanilkou. Stačí ho jen…