Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ocásková šou

Ocásková šou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

I z méně kvalitní části vepřového masa můžeme z trochou šikovnosti vytvořit hned tři samostatné pokrmy. Vyškvařené sádlo využijeme nejen na chleba, ale i později při…

Chlebajez

150 min

Patison s rajčaty

Patison s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patisony jsou velmi zdravé a můžeme je připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou plněné mletým masem a zapečené v troubě. Podávat je můžeme s omáčkou z pečených rajčat a…

poslirecept

90 min

Velikonoční chlodnik

Velikonoční chlodnik

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chlodnik je studená polévka, která pochází z Litvy, ale zdomácněla také v Polsku. V tomto receptu se skládá z masa, klobásy, šunky, a také vařených vajec. Pikantnost a…

gmptop

15 min

Jarní velikonoční nádivka

Jarní velikonoční nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rychlý, chutný a sytý jarní oběd můžete vykouzlit jen z pár kvalitních surovin. Kombinací voňavého uzeného masa, žemlí, vajíček a kopřiv nebo jiných zelených bylinek…

Ivana41

65 min

Velikonoční hlavička Videorecept

Velikonoční hlavička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční velikonoční nádivka neboli hlavička je plná masa, vajec a čerstvých bylinek. Tato voňavá a sytá pochoutka je oblíbeným jarním pokrmem a často bývá součástí…

fotohrouda

80 min

Zapečené houby podle paní Šejbalové

Zapečené houby podle paní Šejbalové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Poctivý recept z poválečné kuchařky slavné české herečky Jiřiny Šejbalové. V době nedostatku dokázala vykouzlit chutné jídlo ze zbytků masa, sýra a čerstvých hub. Voňavá…

ejajama

50 min

Kančí guláš se zelím

Kančí guláš se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kančí maso je libové, ale pevnější než vepřové. Na talíř nám přinese chuť a vůni lesa. V kombinaci se zelím, červenou paprikou a fazolkami z něj připravíme chutný guláš.…

Veruncicka

120 min

1 8 9 10 11 12 14