Rybičky (z kynutého těsta)
Recept ještě nebyl hodnocenRybičky ze slaného těsta oživí každý stůl – a přitom je tak snadné je vytvarovat i upéct! Plnit je nemusíte jen brynzou, výborné náplně jsou sýrové, šunkové nebo z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybičky ze slaného těsta oživí každý stůl – a přitom je tak snadné je vytvarovat i upéct! Plnit je nemusíte jen brynzou, výborné náplně jsou sýrové, šunkové nebo z…
Zelné placičky mohou být chutnou přílohou k masovým směsím nebo je můžeme podávat i samostatně, třeba k večeři. Křupavé zelí smícháme s dalšími surovinami a během…
Guláš je v naší kuchyni oblíbeným pokrmem. Lze jej připravit na mnoho způsobů. V tomto receptu najdete inspiraci na guláš z kližky, který je dochucen dvěma druhy hořčice…
Palačinky tradičně připravujeme zejména v jejich sladké verzi. V tomto receptu se však můžete inspirovat a připravit smažené palačinky plněné masovou směsí z vařených…
Palačinky tradičně připravujeme zejména v jejich sladké verzi. V tomto receptu se však můžete inspirovat a připravit smažené palačinky plněné masovou směsí z vařených…
Zajímavá úprava masa v těstíčku vám poskytne výborné jídlo. Kuřecí maso se sýrem v připravené bramborové směsi nemusíte pouze smažit, pokrm lze připravit též v troubě.…
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale zpravidla se odmění skvělou chutí. Plátky hovězí kýty nejprve orestujeme a poté je dusíme v omáčce z vývaru a vína,…
Kombinace jemného lineckého těsta a osvěžujících náplně z jablek promíchaných s vanilkovým tvarohem, vytváří lahodnou chuť tohoto koláče. Užijte si každé sousto tohoto…
Třešňový koláč s ořechovým těstem je dokonalou kombinací šťavnatých třešní a jemného ořechového základu. Ořechové těsto dodává koláči bohatou, máslovou a příjemnou…
Třešňový koláč s ořechovým těstem je dokonalou kombinací šťavnatých třešní a jemného ořechového základu. Ořechové těsto dodává koláči bohatou, máslovou a příjemnou…
Tento tradiční chléb je základem marocké kuchyně a přináší vám chuť a vůni Orientu. S křupavou kůrkou a jemným, vláčným středem je khobz doplňkem k jakémukoli pokrmu,…
Nejen dětem udělá radost tento skvostný jahodový dort. Nadýchaný piškot je dochucen osvěžující marmeládou a lahodným krémem z čerstvého sýru, smetany a mascarpone.…
Zkuste s námi upéct anglické rohlíky malinko jinak. Nejen, že jsou méně pracné a rychleji připravené na plechu, ale hlavní důvod jejich tvaru je ten, že z nich slanina…
Ve vlažné vodě dobře rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin (sádlo změklé) a uhněteme příjemně tvárné těsto, které v míse překryjeme utěrkou a necháme na teplém místě…
Nadýchané, vláčné a plné čokoládové chuti s kousky šťavnatých třešní – to jsou čokoládovo-třešňové muffiny, které si zamiluje celá rodina. Tato sladká dobrota je ideální…
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka…
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka…
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka…
Omyté a osušené maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.Cibuli nastrouháme na jemno. Smícháme ji s mlékem, vejcem, kořením, hořčicí a strouhankou.Nakonec vsypeme mouku…
Tvaroh je skvělou a oblíbenou surovinou. Zasytí, osvěží a dodá pokrmům dostatek bílkovin. V tomto případě je součástí lahodné náplně, která doplňuje křehké máslové těsto…
K benátskému karnevalu patří také různé dobroty a pochutiny. Pod názvem Fritoli di Carnevale se skrývají dozlatova usmažené koblížky z kynutého těsta, které jsou plné…
Pokud hledáte inspiraci na pěkný letní dezert, vyzkoušejte tyto dobré koláčky. Naplníte je žloutkovým krémem, ozdobíte čerstvými malinami a ostružinami a na závěr…
Pomohla mi pekárna, do které nandáte vše v uvedeném pořadí, program Těsto a při prvním zvukovém signálu přisypete rozinky a semínka. Pokud máte mokřejší rýži, možná…
Kedlubna má široké využití, ať už ve studené kuchyni, tak v polévkách či hlavních chodech. Naplno si její chuť užijeme v tomto zeleninovém ragú, ve kterém ji doplníme…