Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelí s červenou řepou

Zelí s červenou řepou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kombinace zelí a červené řepy dodá vašim jídlům nejen svěžest, ale i dávku důležitých živin. Tento jednoduchý a lahodný salát je ideální jako příloha k hlavním chodům.…

heli3

160 min

Kuře á la bažant

Kuře á la bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Porce pečeného kuřete s divokým kořením jsou na přípravu velmi jednoduché a chutnají prostě božsky. Slušet jim to bude s bílým i červeným zelím a bramborovým knedlíkem.…

santa

90 min

Fazole v rajčatové omáčce

Fazole v rajčatové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Fazole v rajčatové omáčce jsou pokrmem mexických domorodců. Je to pokrm jednoduchý, bez náročných surovin a navíc dobrý a výživný. Fazole jsou totiž jedním z hlavních…

Inka1

35 min

Šunkové závitky v aspiku

Šunkové závitky v aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…

Pikantní zelný salát Videorecept

Pikantní zelný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zelné saláty patří mezi velmi oblíbené přílohy zejména k masovým pokrmům. Tento je lahodný, pikantní, osvěžující a plný vitamínů. Využijte sezónu raného zelí a připravte…

Merylas

20 min

Okurkový salát se smetanou

Okurkový salát se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Osvěžující klasika české kuchyně, která skvěle doplní letní oběd i grilování. Křupavé okurky v jemné smetanové omáčce, zálivce s trochou octa, cukru a pepře vytvářejí…

pelda

10 min

Vepřové maso v zelí a mrkvi

Vepřové maso v zelí a mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáčku, přidáme papriku, sůl, kmín, nakrájený česnek a cibuli na plátky. Pořádně promícháme, podlijeme a dáme péct do trouby na cca…

Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lahodná smetanová omáčka z netradiční suroviny - fazolek. Výborně se hodí k hovězímu masu, vejci a bramborám. Má příjemně kyselkavou chuť díky nálevu a přidanému octu.…

maris

45 min

Čalamáda bez zavařování

Čalamáda bez zavařování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Čalamáda bez zavařování je rychlá a jednoduchá varianta klasické zeleninové směsi, která nevyžaduje dlouhý proces konzervování. Tato svěží a křupavá pochoutka kombinuje…

tiktak

60 min

Žampionová omáčka

Žampionová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Houbová omáčka není žádná velká věda. Musíte jen dodržet pár zásad přípravy. Dobře povařit houby a zahustit akorát tak, aby pěkně obalily přílohu. A nezapomenout zjemnit…

Zdenka +++

40 min

Utopenci - Marcela

Utopenci - Marcela

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Salám, cibule a zelenina v lehce kyselém nálevu jsou ideálním pohoštěním k pivu. Pokud si vyhrajete s vykrajováním salámu a zeleniny, budou utopenci vypadat jako malé…

Marcella

75 min

Boršč z Arbatu

Boršč z Arbatu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výrobě této tradiční ukrajinské pochoutky je zapotřebí věnovat mnoho času a je i dosti pracná. Určitě toho ale nebudete litovat, je zkrátka vynikající. Doporučujeme…

Eliza

230 min

Čočka na česneku a cibulce Videorecept

Čočka na česneku a cibulce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nemáte doma párky? Nevadí. V tomto receptu je hravě nahradí dozlatova opečená slaninka. Luštěninový oběd s dávkou bílkovin hravě zvládne i začátečník. Pokud dodržíte…

Hrníčkový štrúdl

Hrníčkový štrúdl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Štrůdl je jedním z nejoblíbenějších moučníků pro svou snadnou a rychlou přípravu. Nemusí být vždy z taženého, nebo lístkového těsta. Zde je použito jednoduché křehké…

strudl

50 min

Kachna se zelím

Kachna se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pečená kachna se zelím patří ke slavnostnějším pokrmům. Podávat ji můžete se dvěma druhy zelí, bílé i červené a knedlíky můžete připravit houskové, karlovarské nebo…

Metlos

200 min

Budějická zelnice

Budějická zelnice

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Když máte kousek hlávkového zelí a nevíte co s ním, uvařte z něj polévku. Polévka z hlávkového zelí je úplně jiná, než jakou znáte z kysaného zelí. Navíc jí můžete…

1974andrea

50 min

Svíčková od babičky

Svíčková od babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Omyté maso dáme do hrnce (volíme co nejmenší, aby maso v něm bylo na těsno) a zasypeme nakrájenou zeleninou. …

JanaB1

120 min

Květák ve sladkokyselém nálevu

Květák ve sladkokyselém nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Pokud již nevíte jak zpracovat zeleninové přebytky, uchovejte je do chladných zimních dnů. Takový naložený květák ve sladkokyselém k nálevu vám zajisté přijde k chuti.…

MiskaM

55 min

Zelňačka z červeného zelí

Zelňačka z červeného zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dopřejte si netradiční variantu klasické polévky – zelňačku z červeného zelí. Sytá, voňavá a plná bohaté chuti, která zahřeje i potěší. Ideální volba pro milovníky…

hanyss

60 min

Sterilované červené kapie

Sterilované červené kapie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Sterilované červené kapie jsou skvělým způsobem, jak uchovat chuť léta po celý rok. Jsou nejen praktické pro rychlou přípravu pokrmů, ale také chutnou a zdravou volbou,…

MiskaM

60 min

Nakládané zelí

Nakládané zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Nakládané zelí je jednou z tradičních příloh v tuzemských domácnostech. Je plné vitamínů a antioxidantů. Chutná výtečně jen tak samotné, ale je také výborným základem…

cvrnda

135 min

1 8 9 10 11 12 109