Fazolky na smetaně
Recept ještě nebyl hodnocenNěkdo miluje a jiný zase není nadšencem, ale určitě fazolky na smetaně patří do naší české kuchyně. Křehké fazolky v jemné smetaně, maso či vejce a k tomu brambory.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Někdo miluje a jiný zase není nadšencem, ale určitě fazolky na smetaně patří do naší české kuchyně. Křehké fazolky v jemné smetaně, maso či vejce a k tomu brambory.…
Lehký salát z čerstvé zeleniny je lákavý už na pohled, krásně barevný množstvím i druhy použité zeleniny. Můžeme ho podat jako přílohu k obědu, či samostatně, jako…
Omyjeme salát a natrháme ho do mísy.Přidáme nakrájenou okurku na půl kolečka, nakrájené ředkvičky na kolečka a lahůdkovou cibulku.Přidáme tak 2-3 polévkové lžíce vody …
Dáváte přednost kupovaným knedlíkům, protože si nejste jistí přípravou těch domácích? S tímto receptem se už obávat nemusíte. Jednoduchost přípravy bramborových knedlíků…
Domácí zabijačkové pochoutky jsou velmi oblíbené. Sulc neboli huspeninu snadno vyrobíme z běžně dostupných surovin. Výtečně chutná, a navíc je díky kolagenu prospěšný…
Jak jednou ochutnáte domácí chléb, již nebudete chtít kupovaný. Jeho vůně se line všude kolem a spolu s domácí pomazánkou je to opravdu lahůdka. Zároveň pečení v remosce…
Na jídelním lístku každé české hospody najdete zcela jistě utopence. A není se čemu divit, protože se jedná o dokonalý vyprošťovák, který znaly už naše babičky. Základem…
Pokud se vám letos urodilo na zahrádce hodně jablíček a pomalu se jim už scvrkává slupka, připravte si z nich výborný tažený štrúdl. Příprava těsta je snadná a nezabere…
Koprová omáčka je klasika českých jídelen, která rozděluje lidi na dva tábory – na ty, co ji milují, a ty, co ji nesnášejí. Aby byla koprovka opravdu dokonalá, nesmíte…
Dokonalá koprovka potřebuje máslovou jíšku, silný hovězí vývar a smetanu, nesmíte ji ošidit. My se tentokrát spokojíme s rychlejší a skromnější variantou. Smetanová…
Vlašský salát neboli vlašák je jídlo, které nemůže vyjít z módy. Připravte si jej doma jen tak k rohlíku a zavzpomínejte na dětství nebo s ním udělejte skvělé chlebíčky…
Ne nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Jednoduchý salát z hlávkového zelí je rychle připravený, chutný hned a po odležení zcela famózní. Základní recept můžete obohatit například cibulí, křenem, nebo zkuste…
Někdy je potřeba připravit výborný oběd co nejdříve. Pak mnoho z nás rádo sáhne po tlakovém hrnci a uvaří jídlo v něm. Přesně takto připravíme i hovězí maso ve smetanové…
Chtěli byste si upéct kremrole jako z cukrárny? S námi je budete mít ještě lepší. Základem je listové těsto, se kterým je sice více práce, ale bohatě se odmění…
Kousky krkovičky podusíme na pořádné dávce cibule s hořčicí a česnekem. Dušením tak dostane maso křehkou konzistenci. Podlijeme smetanou, díky které docílíme jemné…
Blíží se období chřipek, a tak není na škodu sáhnout po potravinách, které podpoří naši imunitu. Máte-li rádi zelí, tak právě ze syrových listů získáte skvělou porci…
Kdo jednou zkusí domácí chleba, těžko se už bude vracet ke kupovanému. Při pečení provoní celý byt a kůrku si vypečete podle libosti, jak kdo má rád. Tento recept je z…
Lahodná a jemná polévka plná fazolí a hub je výborný nápad na oživení jídelníčku. Houby polévce dodají šmrnc a fazole jsou zásobárnou plnohodnotných bílkovin. Dali byste…
Upéci kachnu je časově náročnější, přesto se jedná o nenáročnou přípravu. Vyzkoušejte náš recept na pečená kachní stehna a připravte slavnostní oběd. Chybět samozřejmě…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Tlačenkový salát: Masopustní dobrota s cibulí, hořčicí a okurkou chutná perfektně s čerstvým chlebem
Už jste někdy ochutnali kaviár? Ten pravý je prý cennější než zlato a pochází jen ze tří druhů ryb
Pečená hrušková povidla: Dokonale je provoní skořice a badyán, trvanlivost prodlouží rum