Jednohubky s pomazánkou z nivy a srdíčkem
Recept ještě nebyl hodnocenJednohubky vhodné nejen pro romantický večer si připravíte velmi snadno a rychle. Niva je typická svou výraznou chutí, která je v pomazánce zjemněna tvarohem a majonézou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednohubky vhodné nejen pro romantický večer si připravíte velmi snadno a rychle. Niva je typická svou výraznou chutí, která je v pomazánce zjemněna tvarohem a majonézou…
Pokud stále přemýšlíte, co připravit ke svátečnímu obědu, telecí pečeně je skvělou volbou. Mandlová krusta s česnekem maso skvěle dochutí a výsledkem je výtečný pokrm,…
Kapří maso bez kůže a kostí dvakrát semeleme na masovém strojku. Cibuli nakrájíme na jemno a spolu s nastrouhaným rohlíkem přidáme k masu. Přidáme vejce, tymián, mletý…
Rohlík pokrájíme na kolečka a na suché pánvi je opečeme z obou stran do křupava. Fíky pokrájíme na tenká kolečka a dáváme je na rohlík. Na fík dáme kozí sýr, posypeme…
V misce vidličkou rozmačkáme balkánský sýr, přidáme máslo, tavený sýr, prolisovaný česnek, mletou papriku a sušenou bazalku.Vzniklou pomazánku namažeme na kolečka…
Do misky nasypeme polohrubou mouku. Uděláme důlek, nalijeme vlažné mléko, dáme lžičku cukru, rozdrobíme droždí a necháme vykynout kvásek. Místo kostičky droždí můžeme…
Vlastně celý tento recept je o improvizaci a o tom, co každému chutná. 1. Začneme tím, že si rohlíky nakrájíme buď ručně, nebo na kuchyňském kráječi na co nejtenčí…
Rohlík nakrájíme a namočíme do 250 ml piva. Olomoucké tvarůžky nahrubo nastrouháme. Papriky omyjeme, očistíme a tři papriky pokrájíme na malé kostičky.Rohlík vymačkáme,…
Postup: Do mísy dáme na kostky nakrájené rohlíky, přidáme mouku, ostatní suroviny a utvoříme těsto.To rozdělíme do 4 porcelánových - vymazaných hrníčků, vložíme do…
POSTUP NA GULÁŠ: Maso nakrájejte na kostky a cibuli nadrobno. V hrnci rozehřejte sádlo a osmažte a něm cibulku. Až bude cibulka zlátnout, přidejte maso a dál…
Hrozinky přebereme, umyjeme, spaříme horkou vodou a necháme na sítku okapat. Rohlíky nakrájíme na tenké plátky a ananas nakrájíme na drobno. Ve 300 ml mléka rozmícháme…
V kastrolu necháme na másle zesklovatět najemno nakrájenou cibulku, pak přidáme na kostky nakrájené očištěné brambory, pokrájený česnek a chvíli restujeme. Poté vše…
Z másla, sýrů a sardelové pasty ušleháme pomazánku. Potřeme kolečka rohlíků a položíme kolečka vařených vajec. Malou lžičkou dáme drcecou tresku, kousek kopru,…
Z másla, sýrů a sardelové pasty ušleháme pomazánku. Potřeme kolečka rohlíků a položíme kolečka vařených vajec. Malou lžičkou dáme drcecou tresku, kousek kopru,…
Zapečené rohlíky se sýrem a rajčaty jsou ideálním receptem, když nevíte co připravit k večeři a potřebujete zužitkovat zbylé pečivo. Jednoduchý a rychlý pokrm, který…
Když chystáme občerstvení pro návštěvu nebo na oslavu, snažíme se, aby to nejen dobře chutnalo, ale i hezky vypadalo. Inovativní zdobení jednohubek tkví zejména v tom,…
Tyto chutné jednohubky naaranžujeme do tvaru malých plachetnic, díky tomu zaujmou nejen chutí, ale i vzhledem. Připravíme je z rohlíku, tvarohové pomazánky a tvrdého…
Vepřové srdce se tradičně podává s jemnou smetanovou omáčkou. Srdce nejprve povaříme i s kořením, vývar poté použijeme na přípravu omáčky. Podávat můžeme s jednoduchými…
Pokud jste milovníci poctivých paštik, jistě oceníte recept na tuto paštiku, ve které můžete upotřebit čerstvé vepřové maso a játra. Nejlepší paštika je totiž ta, kterou…
Sladká žemlovka má spoustu podob a ne vždy se prokládá jen jablky, ale i meruňkami nebo hruškami. Někdo ji doplňuje sladkým tvarohem, tady se zase nabízí použití pudinku…
Pečené karbanátky v troubě, jsou zdravější alternativou, k tradičním smaženým variantám, přičemž si zachovávají skvělou chuť a šťavnatost. Jsou méně tučné, ale stále…
Velikonoční nádivka je jedním z oblíbených tradičních jarních pokrmů. Říká se jí také hlavička a nikdy nechybí na svátečně vyzdobeném velikonočním stole. Je dokonale…
Houbovec s uzeným masem je voňavý pokrm, chutná a sytá varianta slaného nákypu. Uvařené sušené houby, uzené maso a další suroviny zapečené dozlatova krásně voní po celé…
Dostalo se vám do rukou bažantí maso a přemýšlíte, co s ním? Připravte pečeného bažanta s jablky a voňavou nádivkou. Bažantí maso se řadí mezi zvěřinu, která se odvděčí…