Rohlíkové křupky
Recept ještě nebyl hodnocenHoní vás mlsná na něco slaného, křupavého? Nebo musíte bleskově připravit něco k zakousnutí k dobrému pivu, protože se ohlásila nečekaná návštěva? Pokud máte pár…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Honí vás mlsná na něco slaného, křupavého? Nebo musíte bleskově připravit něco k zakousnutí k dobrému pivu, protože se ohlásila nečekaná návštěva? Pokud máte pár…
Snadná pomazánka, která má základ z balkánského sýra, bude zpestřením vaší večeře či pohoštění na oslavě. Kromě sýru do ní patří také kapie, šalotka a olej. Dokonalé…
Pečené kuře, s nádivkou vonící po česneku a majoránce a křupavou kůrčičkou na povrchu, je ideálním víkendovým obědem, kterým se zavděčíte celé rodině. Kuře podáváme…
Vyzkoušejte knedlík z krupičky a rohlíků místo klasické verze houskových kynutých knedlíků. Jednoduchá a rychlá příprava vás okouzlí. Můžete pak knedlík podle našeho…
To, že lze cuketu využít při přípravě takřka všech druhů pokrmů, si ověříte při vyzkoušení receptu na zajímavou přílohu. Cuketa odlehčí a ozvláštní máslové knedlíčky,…
Ovocné jednohubky jsou ideální jako lehké a zdravé pohoštění. Tyto malé kousky radosti můžete připravit na oslavu, zahradní párty, nebo jen tak na odpolední mlsání.…
Žemlovka je jednou z variant na sladké obědy. Zužitkujete na ni hlavně starší rohlíky, které zbyly. Na kolečka nakrájené je stačí obalit v ořechovém sněhu, naskládat do…
Křehké rybí maso, vůně zeleniny a křupavé krutonky okouzlí vaše strávníky nejen na Vánoce. Avšak právě na ty nesmí rybí polévka na svátečním stole chybět. Její příprava…
Hovězí vývar plný zeleniny s nadýchanými šunkovými knedlíčky vás zasytí a krásně prohřeje. Příprava knedlíčků vyžaduje trochu zručnosti, ale na chuti se vám to určitě…
Malé slané chuťovky, krásně nazdobené, nás vždy zlákají k ochutnání. Pomazánka z tresky a la losos, nastříkaná na rohlík zdobícím sáčkem a ozdobená snítkou kopru a…
Snad všichni připravujeme slané pohoštění, ať už na oslavy nebo sváteční dny. Mezi nejoblíbenější patří chuťovky. Potíráme je pomazánkou, například sýrovou, a zdobíme…
Nikdo z nás si nedovede představit oslavu bez spousty jednohubek. Mezi ty nejoblíbenější, patří jednohubky se štiplavou česnekovou pomazánkou, které můžete nazdobit dle…
Jakákoliv oslava se neobejde mísy bohatě obložené jednohubkami. Pokud vám dochází inspirace, dle tohoto receptu můžete připravit rovnou dva druhy, plněná vejce a…
V chladných zimních dnech nejlépe zasytí talíř horké polévky. Pokud nemáte čas na dlouhé vyvařování, můžete připravit kmínovou polévku, na kterou potřebujete pár surovin…
Na žádné oslavě nikdy nesmí chybět spousta rozličných druhů jednohubek. Překvapte své blízké jednohubkami s pomazánkou z taveného sýra a sekaných vlašských ořechů,…
Pomazánka z aromatické nivy je oblíbená především pro svoji nezaměnitelnou chuť. Jak a s čím ji budete podávat je zcela na vás. Skvěle chutná na plátku pečiva, s…
Jednoduché jednohubky si vychutnáte s přáteli nad sklenkou dobrého vína. Lahodná klobáska, slano-kyselé kvašené okurky a výrazný Romadur dohromady tvoří zajímavou chuť,…
Králičí hřbet s houbovou nádivkou můžete podávat jako slavnostní pokrm. Vypadá úžasně a také tak chutná. Nelekejte se náročnější přípravy, protože výsledek stojí opravdu…
Křupavé chuťovky s karamelizovanou cibulí, žampiony a sýrem můžete připravit jako originální občerstvení pro návštěvu nebo na oslavu či večírek. Karamelizovaná cibule má…
Velmi vydatná polévka, která pěkně prohřeje tělo. Najdeme v ní šunku, zeleninu i světlé pivo, díky kterému chutná nevšedně. Podáváme ji posypanou nastrouhaným sýrem a…
Jak zužitkovat starší pečivo a ještě si výborně pochunat? Připravte křupavé pečené tyčinky ze starých rohlíků či toustového chleba. Se směsí z rozpuštěného másla, sekané…
Uzený vývar s pražským svítkem je tradiční česká polévka, která spojuje bohatou chuť uzeného masa s jemností pečeného svítku. Výsledkem je sytý a aromatický vývar…
Velikonoční nádivka je tradiční pokrm, který o svátcích jara připravujeme. Rodinné recepty se sice liší, ale výsledkem je vždy lahodný pokrm, vhodný ke konzumaci za…
Oblíbenou nádivku, provoněnou libečkem a petrželí, připravíte také z vinných klobás. Hotová bude během chvíle a můžete ji péct zároveň s masem a poslouží tak jako skvělá…