Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Masová směs na špagety

Masová směs na špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Masová směs v rajčatové omáčce jako variace na boloňské ragú potěší vaše chuťové pohárky. Anglická slanina a dobré červené víno se velmi promítá ve výsledné chuti.…

kucerova45

40 min

Steak z krkovičky

Steak z krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Zde je upravena s bylinkami a česnekem jako…

taddy1

30 min

Králík na zelí

Králík na zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králík má výborné, dietní a lehce stravitelné maso. Chuť je podtržena uzenou slaninou a čerstvými bylinkami. Kysané zelí zachytí veškerou vypečenou šťávu z masa. Pekáček…

teresa.bartos

60 min

Bretaňské fazole Videorecept

Bretaňské fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Chcete se zahřát a uvařit si vydatné jídlo? Bez fazolí a slaniny se v tomto receptu neobejdete. Bretaňské fazole jsou malá kulinářská záhada, protože sice mají v názvu…

vybusna

30 min

Guláš z hlívy

Guláš z hlívy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hlíva ústřičná má na naše tělo doslova blahodárný vliv. Navíc se dá připravit na mnoho způsobů. Připravte si s námi snadný guláš z hlívy. je sice bez masa, ale určitě si…

poslirecept

80 min

Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze

Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Když zatoužíte po dokonale měkkém hermelínu a chcete si dopřát víc než jen potřené kolečko s kořením, přichází tento recept jako odpověď na vaše přání. Sladká podušená…

Handour

40 min

Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Srnčí maso patří mezi zástupce zvěřiny s velice lahodným masem. Přes noc v koření naložené medailonky zkřehnou a propojí chutě. Na pánvi je pak stačí jen doplnit…

lucina.pipina

50 min

Báječné zapečené těstoviny

Báječné zapečené těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zapečené těstoviny s drůbežím masem jsou jednoduchým a rychlým jídlem pro všední den. Kuřecí maso můžeme obměnit za vepřové maso, uzeninu, nebo zeleninu - pokaždé…

Mirusha

40 min

Tilápie na rozmarýnu s česnekem

Tilápie na rozmarýnu s česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Milujete ryby? Vyzkoušejte tilápii, která pochází ze samotné Afriky, ale zaplavuje evropské jídelníčky zejména díky absenci nepříjemných kostí. Výborná je na česneku,…

Colombo65

40 min

Králík pečený se slaninou

Králík pečený se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Králíka si naporcuji (nohy a hruď),zbytek nechám na vývar. Osolím z obou stran. Na dno pekáče dám třetinu slaniny nakrájenou na kostičky, na ně položím porce králíka,…

Candát na másle a bylinkách

Candát na másle a bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Očištěné, omyté a osušené filety, předem vyndané z lednice, osolíme a opepříme po obou stranách. Než je vložíme na pánev, přidáme bylinky nasekané nahrubo a zlehka…

Fazolky po provensálsku

Fazolky po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku a na ní opečeme osolené maso. Přidáme pokrájenou zeleninu, ještě dochutíme solí a dusíme. Ke konci vmícháme posekané bylinky a…

Zapečená cuketová kolečka

Zapečená cuketová kolečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kolečka z cukety zapečená s krásně vonícími čerstvými bylinkami a sýrem jsou vhodná jako příloha k různě upravenému masu. Ale dají se jíst i samotná jako lehká večeře,…

NADEI

30 min

Těstoviny s hlívou ústřičnou

Těstoviny s hlívou ústřičnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Když přijde řada na bezmasý oběd, můžeme vyzkoušet tyto těstoviny s hlívou ústřičnou. Hlívu podusíme na cibuli, s pórkem a strouhanou mrkví a chuť doplníme cherry…

HankaPu

35 min

Barevná vepřová roláda

Barevná vepřová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vepřovou pečeni rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nasekaným čerstvým tymiánem, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí. Z 5 vajec uděláme…

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso…

rebeka

80 min

Cizrnová krémová polévka Videorecept

Cizrnová krémová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cizrnu namočíme a necháme nabobtnat, (nejlépe přes noc). Vodu slijeme a luštěninu řádně propláchneme. Dáme vařit do studené vody asi na 1 až 1 1/2 hodiny - každopádně do…

1 2 3 4 53

Naposledy jste si prohlédli