Zapečená brokolice s brambory
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené brambory jsou snadné na přípravu a chutnají skvěle. Zkuste podle tohoto receptu zapéct brambory s vrstvami cibule a slaniny a vařené brokolice. Nakonec vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zapečené brambory jsou snadné na přípravu a chutnají skvěle. Zkuste podle tohoto receptu zapéct brambory s vrstvami cibule a slaniny a vařené brokolice. Nakonec vše…
Vláčné květákové placičky s anglickou slaninou ochucené jarní cibulkou a libečkem jsou hotové během chvíle a navíc chutnají skvěle. Dejte si je k večeři jen tak nebo…
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami jsou bohaté na chuť a dokonalým spojením vepřového masa, aromatických bylinek a šťavnaté slaniny. Tento recept nabízí skvělou…
Křupavé škvarkové a vláčné zelné placky jsou dokonalým spojením chutí, které si zamilujete. Tato tradiční česká pochoutka je ideální jako rychlá večeře, pohoštění pro…
Kapustové karbanátky jsou chutné a výživné jídlo, které si získalo oblibu v mnoha domácnostech. Tyto zlatavé placičky z čerstvé zeleniny, můžete připravit i bez masa,…
Jednoduché a chutné jídlo, které spojuje jemnost těchto drobných těstovin s osvěžují kyselosti rajčat, kde ucítíte i lehkou vůni bazalky. S trochou česneku a koření,…
Šťavnaté placičky z cukety a sýra, které zvládne každý. Mozzarella jim dodá jemnost a vláčnost, česnek říz a slanina příjemnou chuť a vůni. Skvělé jako rychlý oběd,…
Tradiční české maso v moderně laděné úpravě. Králík dušený s lesními houbami a pórkem nabízí skvělou kombinaci chutí, která potěší milovníky domácí kuchyně i gurmány.…
Šťavnaté kuřecí maso v kombinaci s jemně karamelizovanou cibulí a sladkými jablky vytváří chutný a aromatický pokrm, který zahřeje i potěší každého mlsouna.
Pečená husa s nádivkou je tradiční svatomartinské jídlo, které k listopadu neodmyslitelně patří. Šťavnaté maso se pomalu peče dozlatova a doplňuje ho nadýchaná nádivka z…
Kuřecí paličky očistíme dáme do pekáčku kde k nim přidáme všechno koření, promícháme. Poté přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a 2-3 plátky másla, podlejeme…
Brambory nastrouháme najemno, přidáme vejce, mouku a zpracujeme. Těsto by nemělo být řídké. Halušky odkrajujeme z prkénka lžičkou nebo nožem do vroucí osolené vody. Po…
Vepřovou panenku nakrájíme na 3 cm silné špalíčky, osolíme, špalíčky obalíme anglickou slaninou a vložíme do pekáčku, posypeme celým pepřem, podlijeme trochu vodou a…
Plát masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe paprikovým salámem. Do mísy dáme na kostičky nakrájená vejce, anglickou slaninu,tvrdý sýr,…
Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme z obou stran. Maso vyjmeme a na výpeku osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli, přidáme červenou…
Olej necháme ohřát a přidáme máslo. Játra z obou stran opečeme a vyjmeme. Dáme orestovat cibulku, lehce zalijeme vodou, přidáme kečup, protlak, povidla, špetičku skořice…
Slaninu nakrájíme na kousky a opečeme s kouskem másla (podle tučnosti slaniny). Přidáme drobně nakrájenou cibuli, necháme zpěnit a přihodíme mrkev nastrouhanou najemno.…
Kotlety naklepeme,na okrajích a okolo kosti nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, dáme ital. koření. Na teplé pánvi opečeme anglickou až pustí tuk, vyjmeme,…
Do pekárky dáme suroviny nejdříve tekuté, pak sypké a zapneme program Těsto (jen kynutí).Těsto lze samozřejmě zadělat i klasicky-z droždí,vody a trošky mouky necháme…
Na sádle a na drobně krájené anglické slanině usmažíme do mírně zlatova cibulku, přidáme na drobné kostky krájený špekáček, necháme trochu opéct a rozdrobíme kvasnice.…
K přípravě zapečeného květáku podle tohoto receptu nám stačí jen několik surovin. Předvařený a rozmačkaný květák smícháme s ostatními přísadami a zapečeme dorůžova.…
Maso protáhneme okurkami, slaninou a párkem, osolíme a opepříme.V kastrole rozehřejeme olej s máslem a opečeme zbytek slaniny, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme a…
Kuře, zelí a anglická slanina - tyto suroviny stačí k tomu, abyste si připravili výborný oběd. Stačí do pekáčku vyskládat nakrájené zelí, cibuli, slaninu, kuřecí maso a…
Název pavé, jehož původ bychom našli ve Francii, je označení zvláštního postupu pokládky diamantů do šperků či kamenů do dlažby. A právě tímto způsobem jsou pokládány…