Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Směs zeleninová pod svíčkovou - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie149 kJ /
36 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy6,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Tyrolská játra

Tyrolská játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí játra nakrájíme na plátky, naklepeme a opepříme. Nesolíme!Na oleji orestujeme kořenovou zeleninu. Buď mraženou, nebo čerstvou (mrkev, celer, petržel).Přidáme…

Svíčková z kuřecích prsou

Svíčková z kuřecích prsou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mäso umyjeme a odložime.Na panvici osmažime nakrájanú cibuľu, pridáme zeleninu, bobkový list, korenie a dusíme.Potom pridáme kuracie prsia (necháme vcelku), podlejeme …

Červená čočka na smetaně

Červená čočka na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Červená čočka je výživově velmi bohatá surovina, která by neměla chybět v našem jídelníčku. Je snadno stravitelná a můžete z ní vykouzlit lahodný bezmasý pokrm. Červená…

poslirecept

30 min

Krůtí svíčková

Krůtí svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svíčková patří mezi nejoblíbenější pokrmy u nás. Tradičně se vaří mezi vánočními svátky, kdy se schází rodiny a pořádají společný oběd. Vyzkoušejte variantu z krůtího…

poslirecept

100 min

Moje kuře na divoko

Moje kuře na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kuřecí řízky prošpikujte a mírně osolte. Dejte do mísy, obložte zeleninou, bobkovým listem, posypte kořením na zvěřinu, přidejte pár kuliček nového koření a zalijte…

Bratislavská podle Andy

Bratislavská podle Andy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso nechame zatahnout na olji, osolíme, opepříme. Maso výjmeme. Do výpeku dáme orestovat angl. slaninu s cibulkou. Přidáme mraženou směs pod svíčkovo, nastrouhanou…

Boršč pro lenochy

Boršč pro lenochy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Osmahneme téměř dozlatova cibuli nakrájenou na kostky, přidáme mleté maso, okořeníme solí a pepřem a za stálého míchání osmahneme. Mělo by zůstat v malých kouscích.…

akatka

40 min

Pravý ukrajinský boršč

Pravý ukrajinský boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do vody ve velkém hrnci si dáme vařit maso, osolíme a vaříme, dokud není maso měkké, první vyndáme kuřecí, pak vepřové a nakonec hovězí. Do vývaru dáme nakrájené zelí,…

Hlíva na způsob svíčkové

Hlíva na způsob svíčkové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hlívu nakrájíme na kousky. Rozškvaříme pokrájenou slaninu, přidáme máslo a na něm zpěníme nakrájenou cibuli.Přidáme hlívu, sterilovanou zeleninu i s nálevem, koření …

Choceňský kastrol

Choceňský kastrol

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli a česnek nasekat na drobno, přidat sójovku, worcester, pivo a olej. Do této směsi naložíme maso a necháme odležet.Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou na proužky,…

BARRINEK

30 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli