Nekynuté koláčky
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi oblíbený recept na koláčky bez kynutí, které jsou výborné s tvarohem, mákem i ořechovou náplní. Rozplývají se na jazyku ještě dva dny po upečení, pokud se dřív…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velmi oblíbený recept na koláčky bez kynutí, které jsou výborné s tvarohem, mákem i ořechovou náplní. Rozplývají se na jazyku ještě dva dny po upečení, pokud se dřív…
Krémová, hebká a neodolatelně jemná smetanová zmrzlina s oplatkou, to je klasika která nikdy neomrzí. Bohatá smetanová chuť se dokonale snoubí s křupavou oplatkou,…
Chlazené špecle z pultu obchodů výrazně zkrátí dobu přípravy tohoto rychlého pokrmu. Z kuřecího masa s přísadami náležejícími do středomořské kuchyně pak vytvoříte…
Což takhle dát si špenát? Vděčná příloha, která se hodí k vepřovému nebo uzenému masu, bude do půlhodiny na stole a zvládnou ji připravit i ti, kteří teprve v kuchyni…
Vynikající broskvové řezy z piškotového těsta, které jsou vláčné a šťavnaté. Vychlazené jsou osvěžujícím moučníkem v létě, v zimě zase jako řezy ke kávě a pro návštěvu.…
Palačinkový dort je lahodný dezert, který spojuje oblíbené vlastnosti palačinek s klasickými prvky dortu. Základem tohoto dezertu jsou tenké vrstvy palačinek, které jsou…
Šlehačku ušleháme a přidáme k tvarohu, kokosovému mléku, vanilce a limetkové šťávě. Podle chuti dosladíme, popř. přidáme limetku nebo vanilku…Ovoce v hrnci chvíli…
Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným…
Odpalované těsto patří mezi klasiku v českých cukrárnách. Spolu s vanilkovým krémem a šlehačkou tvoří neodolatelnou kombinaci! Z této dávky připravíme 21 věnečků, které…
Vláčný kakaový korpus, nadýchaný krém s jahodami a nakonec obláček šlehačky. Tento vyladěný moučník bude ozdobou slavnostního stolu a jen se po něm zapráší. Začněte…
Křehké listové těsto s jemnou, sladkou, kokosovou náplní je skvělý dezert po náročném nedělním obědě nebo jen tak ke kafíčku s rodinou a přáteli. Jednoduché, elegantní,…
Tvarohové řezy s ovocným želé jsou tak dobré, že jakmile dojíte jeden kousek, půjdete si rovnou pro další dva. Zkuste jim však darovat jednu noc v lednici, aby se…
Osvěžující dezert do skleničky si zvládneme připravit během několika minut a stačí nám pár základních surovin. Jemnou chuť zakysané smetany se šlehačkou a vanilkovým…
Brambory zapečené různými způsoby jsou mezi lidmi všeobecně oblíbené. Podle tohoto receptu je zapékáme se smetanou a kuřecím masem, které jsme zabalili ve slanině.…
Máte rádi vůni česneku a k tomu jste i milovníci pasty? V kombinaci s jemnou smetanou a výrazným sýrem, to jsou špagety "Alfredo". Tento jednoduchý a lahodný recept je…
Zapečená kuřecí prsa s hořčično-smetanovým přelivem budou chutnat k lehkému obědu. Pokud k nim připravíme vhodnou přílohu můžou být i chutným pokrmem, který lze…
Čokoládové dorty patří mezi nejoblíbenější jedlé dárky, které vždy potěší. Podmáslí v těstě zajistí, že dort není suchý a je kyprý. Na čokoládovou polevu už pak můžete…
Vanilková zmrzlina je velmi oblíbená. Osvěžující, smetanový krém nádherně vonící po vanilce totiž zpříjemní každý horký den, ať už samostatně v kornoutu, nebo v poháru.…
Sladkou pochoutku Kinder Maxi King mají rády hlavně děti. Připravit ji můžete i v pohodlí vašeho domova a to v podobě řezů z máslových sušenek, sladkého krému a karamelu…
Tradiční italský nepečený dezert z dlouhých piškotů máčených v kávě s krémem ze sýru mascarpone inspiroval mnohé k různým variacím. V této je původní krém nahrazen…
Ideální podzimní koláč plný jablek a s vůní skořice. Pokud máte více času, ušlehejte z bílků sníh, který přidáte k těstu a náplni, koláč je pak ještě nadýchanější.…
Větrníky jsou zpravidla velkým lákadlem v cukrárnách. My vám však přinášíme recept na báječné karamelové větrníky, které si můžete upéct i vy doma. Odměnou za náročnou…
Hledáte zdravější verzi koprové omáčky? Pak tenhle recept je přesně pro vás. Tuhle zeleninovou krémovou omáčku lze skvěle dochucovat nejen koprem, ale také křenem či…
Našleháme šlehačku s esencí do krémové hmoty, přidáme postupně cukr promíchaný s moukou, škrobem a případně skořicí. Vyšlehanou hmotu přikryjeme folií a necháme při…