Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián sušený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí rychlovka na tymiánu

Kuřecí rychlovka na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rychlý oběd nebo večeři vykouzlíte během 20 minut. Stačí kvalitní maso a pro zvýraznění chuti dijonská hořčiče a tymián. Zkuste na opékání opravdu použít přepuštěné…

RubyRom

35 min

Pomalu pečené vepřové v mrkvi

Pomalu pečené vepřové v mrkvi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnaté vepřové maso, pomalu pečené s kořenovou zeleninou, získá bohatou chuť a jemnost, která se rozplývá na jazyku. Sladká mrkev dodá pokrmu příjemnou karamelovou…

mika59

140 min

Zajíc na smetaně  se zeleninou

Zajíc na smetaně se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud nemáte doma myslivce, na zaječí maso, které bylo dříve běžně dostupné, asi nenarazíte. Ale lze takto nadivoko připravit i maso králičí, které je velmi zdravé, málo…

Veronika.Hrozna

165 min

Zablafuňky

Zablafuňky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

I z obyčejných surovin je možné připravit vynikající jídlo. Tuto omáčku uvaříme z brambor, které zalijeme vývarem z koření, zahustíme a zalijeme smetanou. Omáčku můžeme…

knizkova8

45 min

Žebírka v pivní marinádě

Žebírka v pivní marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a…

RubyRom

70 min

Kapří hranolky

Kapří hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapří hranolky jsou specialitou, kterou můžete ochutnat na místech, kde probíhají výlovy rybníků. I doma si můžete takové hranolky připravit, základem úspěchu však je…

mika59

30 min

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud chcete rodinu překvapit něčím výjimečným, připravte hovězí na červeném víně. Pomalu dušené maso na kořenové zelenině je krásně šťavnaté a plné chutí. Červené víno…

Veruncicka

95 min

Kančí krk na jalovci a tymiánu

Kančí krk na jalovci a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso z kančího krku nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a bohatě vetřeme do masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24…

Colombo65

120 min

Rychlá marináda na kuře

Rychlá marináda na kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlá marináda na kuře je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí rychle připravit chutné a šťavnaté kuřecí maso. Tato jednoduchá marináda kombinuje základní ingredience,…

Leys

5 min

Čočkový salát - light

Čočkový salát - light

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Snadný a zdravý čočkový salát, který si po záměně cukru za umělé sladidlo mohou vychutnat i diabetici. S dresinkem ušlehaným z olivového oleje a hořčice bude mít krásně…

Iljusa

40 min

Kachní stehna na zelí

Kachní stehna na zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kachní stehna pečená v zelí jsou výborným způsobem, jak si připravit chutné jídlo s minimem nádobí. Pečení v jednom pekáči umožňuje, aby se všechny chutě dokonale…

sidera

110 min

Steaky "nadivoko"

Steaky "nadivoko"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koření utlučeme v hmoždíři na drobnou směs, promícháme s octem do husté kašičky a vmasírujeme do plátků masa.Maso naskládáme do misky, zalijeme portským vínem tak, aby…

Pražma pečená na bylinkách

Pražma pečená na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pražma je ryba s pevným bílým masem a jako většina mořských ryb nevyžaduje příliš složité úpravy. Stačí jí jen bylinky, citron a krátký pobyt v troubě a bude chutnat…

Semy.cz

65 min

Krkovička z remosky

Krkovička z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na čtyři stejně velké díly. Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, očištěnou mrkev na větší kousky, šalotku na středně velká kolečka…

1 2 3 4 11

Naposledy jste si prohlédli