Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián sušený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zablafuňky

Zablafuňky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

I z obyčejných surovin je možné připravit vynikající jídlo. Tuto omáčku uvaříme z brambor, které zalijeme vývarem z koření, zahustíme a zalijeme smetanou. Omáčku můžeme…

knizkova8

45 min

Zapečené žampiony s nivou

Zapečené žampiony s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pro dny, kdy zrovna není čas na velké vaření, přijde vhod recept na zapečené žmapiony s nivou. Žádné zdržování s plněním jednotlivých kloboučků se však nekoná. Vše jen…

Jednoduchý okurkový salát s rajčaty

Jednoduchý okurkový salát s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurku a jedno rajče nakrájíme na plátky, druhé rajče podélně přepůlíme a napříč nakrájíme na půlkolečka. Cibuli rovněž podélně překrojíme a napříč nakrájíme na jemná…

mojetara

10 min

Irský guláš sv.Patrika

Irský guláš sv.Patrika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cibule rozkrojíme, nakrájíme na půlměsíčky a dáme je restovat na olej, maso nakrájíme jako na guláš a přidáme k cibuli, necháme ho prudce opéct, pak přidáme tak půlku…

Bibinka

120 min

Kančí kýta na brusinkách

Kančí kýta na brusinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin. Na lžíci oleje necháme…

Kapří hranolky

Kapří hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapří hranolky jsou specialitou, kterou můžete ochutnat na místech, kde probíhají výlovy rybníků. I doma si můžete takové hranolky připravit, základem úspěchu však je…

mika59

30 min

Kančí krk na jalovci a tymiánu

Kančí krk na jalovci a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso z kančího krku nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a bohatě vetřeme do masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24…

Colombo65

120 min

Jablkové čatní II.

Jablkové čatní II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…

tejaja

60 min

Krémová polévka z dýně

Krémová polévka z dýně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dýňová polévka je podzimní stálice. Její sytě oranžová barva spolu s plnou chutí vás dokonale zahřejí v sychravých dnech. Tato verze je bez smetany, zahuštěná pouze…

srettka

30 min

Špagety s boloňskou omáčkou

Špagety s boloňskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Boloňská omáčka je italská klasika mezi omáčkami. Ať už ji smícháte se špagetami nebou použijete do lasagní, vždy si pochutnáte. Skvěle vyladěný recept na boloňskou…

rostislav949

240 min

Cibulová polévka s tymiánem

Cibulová polévka s tymiánem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1) Cibule si nakrájíme na kolečka nebo půlkolečka, dáme na pánev, na které jsme si rozehřáli olej. Smažíme na mírném ohni pár minut a pak dusíme dokud cibule nebude…

Rychlá marináda na kuře

Rychlá marináda na kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlá marináda na kuře je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí rychle připravit chutné a šťavnaté kuřecí maso. Tato jednoduchá marináda kombinuje základní ingredience,…

Leys

5 min

1 2 3 4 12

Naposledy jste si prohlédli