Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián sušený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sušená rajčata v olejové lázni

Sušená rajčata v olejové lázni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Sušená rajčata se stávají oblíbenou součástí našich jídelníčků. Využijete je v teplé i studené kuchyni, ale pochutnat si na nich můžete i samostatně. Pokud takto…

rebeka

70 min

Čočkový salát - light

Čočkový salát - light

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Snadný a zdravý čočkový salát, který si po záměně cukru za umělé sladidlo mohou vychutnat i diabetici. S dresinkem ušlehaným z olivového oleje a hořčice bude mít krásně…

Iljusa

40 min

Zapečené žampiony s nivou

Zapečené žampiony s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pro dny, kdy zrovna není čas na velké vaření, přijde vhod recept na zapečené žmapiony s nivou. Žádné zdržování s plněním jednotlivých kloboučků se však nekoná. Vše jen…

Kapří hranolky

Kapří hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapří hranolky jsou specialitou, kterou můžete ochutnat na místech, kde probíhají výlovy rybníků. I doma si můžete takové hranolky připravit, základem úspěchu však je…

mika59

30 min

Kuřecí směs se žampiony

Kuřecí směs se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kousky kuřecího masa podušené se žampiony a jemnou smetanovou omáčkou jsou ideálním tipem na rychlý oběd či večeři. Tento jednoduchý recept zvládnete během chvilky a…

Veruncicka

50 min

Krkovička pečená po staročesku

Krkovička pečená po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Staročeské recepty mají své kouzlo a patří mezi poklady české kuchyně. Pečená krkovička s česnekem a kořenovovu zeleninou je šťavnatá a díky marinádě skvěle ochucená.…

ivulinka

240 min

Pražma pečená na bylinkách

Pražma pečená na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pražma je ryba s pevným bílým masem a jako většina mořských ryb nevyžaduje příliš složité úpravy. Stačí jí jen bylinky, citron a krátký pobyt v troubě a bude chutnat…

Semy.cz

65 min

Kančí kýta na brusinkách

Kančí kýta na brusinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin. Na lžíci oleje necháme…

Kančí nudličky

Kančí nudličky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kančí nudličky na zelenině si připravte třeba k víkendovému obědu. Připravte k nim třeba staročeskou rýži nebo šťouchané brambory. Na šťavnatém mase s lahodnou omáčkou…

Veruncicka

110 min

Mořská štika na zelenině

Mořská štika na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Štiku zbavíme páteře, z obou stran osolíme. Vnitřek pokapeme citronovou šťávou, okmínujeme, opepříme a posypeme trochou česneku a tymiánem. Dovnitř vložíme jednu snítku…

Zablafuňky

Zablafuňky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

I z obyčejných surovin je možné připravit vynikající jídlo. Tuto omáčku uvaříme z brambor, které zalijeme vývarem z koření, zahustíme a zalijeme smetanou. Omáčku můžeme…

knizkova8

45 min

Špagety s boloňskou omáčkou

Špagety s boloňskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Boloňská omáčka je italská klasika mezi omáčkami. Ať už ji smícháte se špagetami nebou použijete do lasagní, vždy si pochutnáte. Skvěle vyladěný recept na boloňskou…

rostislav949

240 min

Vajíčka z trouby Videorecept

Vajíčka z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nachystáme 4 zapékací misky, které zlehka vymažeme máslem. Troubu rozehřejeme na 200 st.Rajčata nakrájíme na silnější plátky, dáme na plech vystlaný papírem na pečení,…

rebeka

30 min

Kanec na divoko

Kanec na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Omyté a osušené maso dáme do pekáčku, ve kterém jsme na oleji orestovali zlehka cibulku. Maso osolíme a posypeme tymiánem, veškeré celé koření rozetřeme ve hmoždíři a…

Kančí krk na jalovci a tymiánu

Kančí krk na jalovci a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso z kančího krku nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a bohatě vetřeme do masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24…

Colombo65

120 min

Jehněčí na medu

Jehněčí na medu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté jehněčí na medu je ideální volbou pro sváteční oběd či večeři. Díky pomalému pečení a kombinaci medu, hořčice a tymiánu získá maso jemnou chuť a krásně křupavou…

Veruncicka

150 min

1 2 3 4 12

Naposledy jste si prohlédli