Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Daněk v trávě

Příprava zvěřiny se zdá býti náročná, ale nemusí tomu tak být. Přes noc naložené daňčí maso zprudka opečeme a podlijeme červeným vínem. K němu pak podáváme v páře vařené brambory a blanšírovaný špenát s pórkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min + 24 hodin marinování

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava, + 24 hodin marinování)

26. 1. 2024 00:08

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 710 kJ / 1 365 kcal
Bílkoviny67,39 g
Tuky65,71 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 437 mg
Sodík 1,37 g
Sůl2,91 g
Sacharidy85,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Částečně jsem použil recept na pórkový špenát. uživatele mika59, jemuž děkuji za inspiraci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 1. 2024 09:37

:-)<3:yes::yes: také máme rádi zvěřinu, recept se mi líbí a název je trefný ;-) :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

26. 1. 2024 22:23

Daňčí maso je lahůdka! V téhle verzi musí být mňamózní!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, šťáva citronová, omáčka rybí, víno červené suché, ananas, olej řepkový, špenát listový, pórek, cibule, ghee, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, bobkový list, brambory, vejce, rajče cherry

TopRecepty.cz

Daněk v trávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6MV8