Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Karamelizovaná cibule s brusinkami

Karamelizovaná cibule s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Slaninu nakrájíme na kostičky a v rozehřátém kastrolu ji pozvolna vypečeme do křupava, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a velmi zvolna opékáme (cca 20 min), cibule…

senky

30 min

Hruška na červeném víně

Hruška na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hrušky oloupeme a dáme je do kastrůlku v celku.Zalijeme červeným vínem tak, aby byly potopené. Přidáme citronovou šťávu, cukr, koření a přiklopíme pokličkou.Pozvolna…

RubyRom

40 min

Hovězí líčka na sardeli a kapary

Hovězí líčka na sardeli a kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka očistíme a cibuli jemně nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme olej s jednou lžící másla a maso zprudka opečeme, přidáme cibuli a ještě chvíli společně restujeme. Osolíme…

Svařené víno

Svařené víno

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svařené víno během mrazivého zimního počasí příjemně zahřeje. Pokud na něj máte chuť, nemusíte čekat na adventní trhy, doma ho připravíte během chvíle. Svařené víno…

lenka-m

15 min

Jehněčí hřbet podle mne

Jehněčí hřbet podle mne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa omyjeme, osušíme, posolíme a lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej a plátky na něm z obou stran rychle orestujeme.Maso pak vyndáme a na výpeku…

clupmi

90 min

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na dobré boloňské ragú potřebujeme kvalitní suroviny a dlouhou přípravu při nižší teplotě. S tím druhým nám pomůže pomalý hrnec. Výborné voňavé ragú plné dobrého masa a…

terezicka1

380 min

Skopové na víně s rozmarýnem

Skopové na víně s rozmarýnem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kýtu očistíme. Slaninu nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme a ke každému klínku slaniny přidáme půlku podélně rozkrojeného…

Topinka se žampionovou směsí

Topinka se žampionovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na troše oleje a kousku másla krátce osmažíme šalotku, česnek a přidáme pastu. Pak vložíme nakrájené a očištěné žampiony, orestujeme a podlijeme vínem. Dusíme ve víně do…

Biftek s ostružinami

Biftek s ostružinami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pro milovníky kombinací sladkých a slaných chutí tu máme jednu specialitu. Dokonalý kus hovězí svíčkové jen lehce okořeníme a zprudka orestujeme. K němu pak připravíme…

poslirecept

30 min

Kančí guláš (Opilec)

Kančí guláš (Opilec)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso pokrájíme na větší kostky a slaninu na malinké kostičky. V hrnci rozpusítme sádlo a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli. Cibuli necháme dojít do hněda jako na…

wooddy

90 min

Hovězí jazyk na černo

Hovězí jazyk na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Nejprve omyjeme a očistíme kořenovou zeleninu. Pokrájíme ji spolu s cibulí na kolečka.Jazyk omyjeme pod tekoucí vodou a vložíme do tlakového hrnce (pokud máte, když ne,…

Miru17

90 min

Masová musaka

Masová musaka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Musaka pochází z oblasti Balkánu. Jedná se o tradiční zapékaný pokrm, který se skládá z mletého masa a zeleniny. Pro každou oblast je typická jiná zelenina a koření.…

cathleen

75 min

Krkovice s cibulovou omáčkou

Krkovice s cibulovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji zpěníme na proužky nakrájenou červenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme hřebíček a jalovec. Podlijeme vínem a pomerančovou šťávou, rozpustíme lžíci medu a…

1974andrea

90 min

Divočáček na bylinkách

Divočáček na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Den předem si naložíme masko do marinády, vymíchané z majolky, vína, bylinek, oleje a koření (bez soli). Trochu bylinné směsi vetřeme do zářezů na mase. Když si…

Boloňské ragú

Boloňské ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

1. Předehřejte si troubu na 140 stupňů. Slaninu nakrájejte na nudličky a v širokém, nejlépe litinovém kastrolu s kovovými uchy ji opečte na 3 lžících olivového oleje. Po…

luciesladkova

260 min

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Červené zelí s jablky je lahodná kombinace sladkosti a jemné kyselosti, která dodá šmrnc každému jídlu. Dušené zelí získá díky jablkům příjemně sladkou chuť, která…

Italské kotlety

Italské kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotlety (nerozklepávám) z obou stran potřeme štiplavou paprikovou pomazánkou a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem a z obou stran na něm…

vybusna

65 min

1 15 16 17 18 19 32

Naposledy jste si prohlédli