Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Karamelizovaná cibule s brusinkami

Karamelizovaná cibule s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Slaninu nakrájíme na kostičky a v rozehřátém kastrolu ji pozvolna vypečeme do křupava, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a velmi zvolna opékáme (cca 20 min), cibule…

senky

30 min

Hovězí po myslivecku v PH

Hovězí po myslivecku v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso prošpikujeme a osolíme, rozehřejeme olej i máslo a maso zprudka opečeme, přidáme pokrájenou zeleninu, koření a také orestujeme. Podlijeme 200 ml vína a vývarem. PH…

maris

240 min

Makedonské maso

Makedonské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme jednu lžíci oleje, solamyl, promícháme a necháme chvilku odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli…

Cizrna na červeném víně

Cizrna na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pravidelné zařazování luštěnin do jídelníčku má mnoho benefitů pro náš mikrobiom. Cizrna patří mezi jednu z nejoblíbenějších luštěnin. Stačí přidat zeleninu, rajčatový…

past1978

30 min

Skopové na víně s rozmarýnem

Skopové na víně s rozmarýnem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kýtu očistíme. Slaninu nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme a ke každému klínku slaniny přidáme půlku podélně rozkrojeného…

Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Doba zvěřinových hodů je tu a my pro vás máme recept na kančí se šípkovou omáčkou. Originální recept z filmu Slavnosti sněženek, kde se šípková omáčka stala předmětem…

Balsamikové glazé - redukce

Balsamikové glazé - redukce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Balzamikové glazé je hustá, sladkokyselá redukce, která dodá každému pokrmu nádech gurmánské dokonalosti. Hodí se k masu, sýrům, zelenině, ovoci a dokáže povýšit i ten…

casino

30 min

Treska po ďábelsku

Treska po ďábelsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být také rybí maso, které je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tresky má jemnou chuť a okořenit jej lze téměř…

alena-s

30 min

Vepřové na víně a medu

Vepřové na víně a medu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si naklepeme, osolíme a opepříme. Z ingrediencí si připravíme marinádu a maso do ní naložíme aspoň hodinku předem. Nejlépe den před vařením. Na sádle si osmahneme…

nofrona

120 min

Vepřové na víně a medu

Vepřové na víně a medu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si naklepeme, osolíme a opepříme. Z ingrediencí si připravíme marinádu a maso do ní naložíme aspoň hodinku předem. Nejlépe den před vařením. Na sádle si osmahneme…

nofrona

120 min

Tagliatelle Bolognes

Tagliatelle Bolognes

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na trošce olivového oleje osmahneme společně slaninu, maso, cibuli, mrkev a celer dozlatova. Podlijeme červeným vínem, které necháme vyvařit. Poté přihodíme drcená…

Svařené víno na Vánoce

Svařené víno na Vánoce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svařené víno, lidově řečeno svařák, není výsadou jen vánočních trhů, udělat si ho snadno můžete i doma. Zajisté přijde vhod v zimě, nebo po procházce v sychravém…

Paveldort

25 min

Kuře na brusinkách

Kuře na brusinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuřecí stehna pečená s červeným vínem a brusinkami jsou skvělým tipem na voňavý oběd. Kombinace jemného masa pečeného na víně, sladkokyselých brusinek a lahodné omáčky…

past1978

85 min

Kadlíkovo dušené hovězí

Kadlíkovo dušené hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

hovězí jsem vyválel v celém pepři, novém koření a bobkovém listu, dal do lednice. Po dvou dnech jsem na něj nalil asi půl litru červeného vína, a nechal marinovat.…

Kadlik

240 min

1 17 18 19 20 21 33