Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nevšední melounový salát

Nevšední melounový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slanou cibuli promícháme s portským vínem. Plátky okurek a melounu promícháme, přidáme cibuli v portském a 3 lžičky olivového oleje. Dále přidáme estragon, nakrájený na…

Kuře a la kohoutek na víně

Kuře a la kohoutek na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

1. Stehna omýt, očistit, ze všech stran osolit. 2. V kastrolu rozpálit oba oleje a přidat nahrubo nakrájenou (očištěnou) mrkev a petržel. Po chvilce přidat cibuli…

Vinná omáčka

Vinná omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji orestujeme nastrouhanou zeleninu, přidáme lžíci cukru a necháme zkaramelizovat. Pak přidáme koření, protlak, povidla a vývar, dobře promícháme a necháme asi 40…

blikni

60 min

Stroganoff z hovězí kýty

Stroganoff z hovězí kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jako první orestujeme na oleji žampiony nakrájené na čtvrtky, cibuli na proužky a česnek na plátky. Pozor, ať nerozvaříme. Po orestování odložíme stranou.Maso nakrájíme…

KatharinaK

140 min

Králík s vepřovým bokem a jablky

Králík s vepřovým bokem a jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na dno zapékací nádoby naskládáme na měsíčky nakrájená jablka, na to cibuli, nakrájený česnek. Naskládáme okořeněného králíka, na něj a kolem naskládáme na plátky…

LLilaa

120 min

Míchaný ovocný salát se sýrem

Míchaný ovocný salát se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ovocný salát je plný vitamínů a hodí se tak celoročně. Je jen na vás, jak jej namícháte. V tomto receptu je použito jablko, i granátové, hrozny, fíky a doplňuje je kozí…

Králík "perníkáč"

Králík "perníkáč"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Stehna osolíme opepříme a opečeme na rozpuštěném másle s olejem.Vyndáme a na vypeku orestujeme cibuli se zeleninou, vrátíme maso podlijeme půl na půl vínem s vodou,…

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na dobré boloňské ragú potřebujeme kvalitní suroviny a dlouhou přípravu při nižší teplotě. S tím druhým nám pomůže pomalý hrnec. Výborné voňavé ragú plné dobrého masa a…

terezicka1

380 min

Zvěřinové ragú s ovocem

Zvěřinové ragú s ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zvěřina je zajímavá svou výraznou vůní a chutí. Tu v tomto ragú ještě podpoříme přidáním ovoce. Nesmí chybět brusinky, které se zvěřinou tvoří osvědčenou kombinaci, a…

poslirecept

60 min

Hovězí "ragů" se zeleninou

Hovězí "ragů" se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso nakrájím na nudličky, přidám sůl, pepř, kari, olivový olej a nechám pár hodin odležet. Na olivovém oleji orestuji nadrobno nakrájenou cibuli, přidám naložené maso,…

Hovězí po myslivecku v PH

Hovězí po myslivecku v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso prošpikujeme a osolíme, rozehřejeme olej i máslo a maso zprudka opečeme, přidáme pokrájenou zeleninu, koření a také orestujeme. Podlijeme 200 ml vína a vývarem. PH…

maris

240 min

1 16 17 18 19 20 33