Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nápoj pro zimní večery

Nápoj pro zimní večery

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dlouhé a především zimní večery jsou spojeny s pohodou v teple domova, ideálně v křesle a s teplým dobrým nápojem. Takový najdete v tomto receptu. Čaj dochucený kořením,…

Merylas

25 min

Kuřecí na červeném víně

Kuřecí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

S kuřecího masa udělej kostky nebo širší nudličky, nalož je do směsi na marinádu, stačí tak hodinka a hoď do lednice.. Az bude maso po hodince odpočaté, tak nakrájej…

Bessone

45 min

Cizrna na červeném víně

Cizrna na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pravidelné zařazování luštěnin do jídelníčku má mnoho benefitů pro náš mikrobiom. Cizrna patří mezi jednu z nejoblíbenějších luštěnin. Stačí přidat zeleninu, rajčatový…

past1978

30 min

Tousty s játry

Tousty s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji si orestujeme nakrájená játra. Přidáme šunku, žampiony, papriky, rajče (vše na malé kostičky), bob.list, bylinky, chilli, balsamiko a podlijeme vínem. Restujeme…

terezicka1

30 min

Kohout na víně v pomalém hrnci

Kohout na víně v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kohout na víně v pomalém hrnci je snadné a výborné jídlo s opravdu lahodnou omáčkou. Pomalý hrnec je skvělý pomocník, který šetří čas a dokáže i z tužšího masa vytvořit…

Kocmax

255 min

Řecký guláš s olivami

Řecký guláš s olivami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Plátky masa nakrájíme na nudličky, cibule nakrájíme na střední kostičky, česnek rozmačkáme. V hrnci rozehřejeme olej na něm orestujeme do červena cibuli, česnek a poté …

Kroupovka

20 min

Treska po ďábelsku

Treska po ďábelsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být také rybí maso, které je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tresky má jemnou chuť a okořenit jej lze téměř…

alena-s

30 min

Žampiony na víně

Žampiony na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony jsou skvělou surovinou, ze které připravíme mnoho lahodných pokrmů. Snadnou úpravou je také orestování na másle, se šalotkou a česnekem. Zajímavou chuť jim pak…

Lecram

35 min

Zimní punč

Zimní punč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodný zimní punč nás zahřeje a pěkně podtrhne sváteční atmosféru. Rum, černý čaj a červené víno doprovází osvěžující chuť citronové a pomerančové šťávy. Podáváme ho s…

lucieblahova

30 min

Špekáčková variace na spetzofai

Špekáčková variace na spetzofai

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na rozpálenou pánev dáme lžíci oleje a špekáčky nakrájené na kolečka opečeme dorůžova. Dáme je stranou. Na pánev přidáme zbylý olej, orestujeme na něm hrubě nakrájenou…

mojetara

55 min

Kuře ve vinné omáčce

Kuře ve vinné omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Stehna opláchneme, osušíme a dáme do kastrolu. Přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli, bobkové listy a tymián. Zalijeme červeným vínem a necháme tak 4 hodiny odpočinout…

Palačinky s masovou směsí

Palačinky s masovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zpěníme cibulku, přidáme česnek nakrájený na plátky. Potom vložíme mleté maso, osolíme až na pánvi, ať se maso pěkně rozdělí a orestujeme. Zaprášíme sladkou paprikou,…

greatone

40 min

Sváteční maso s vůní orientu

Sváteční maso s vůní orientu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso necháme vcelku a lehce ho naklepeme. Na lžíci oleje necháme v hrnci zahřátím rozvonět pár hřebíčků, kousek badyánu a pár kuliček nového koření. Pak přidáme maso a…

Biskupský guláš

Biskupský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji osmažím očištěné a nakrájené krůtí biskupy do zlatova. Přidám cibuli. Společně osmahnu a přidám mešní víno (pokud mešní nemám, přidám jakékoliv červené)…

1 16 17 18 19 20 32

Naposledy jste si prohlédli