Cmunda - bramborák zase jinak
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory nastrouháme do mísy a vymačkáme z nich vodu(škrob), pak si k nim přidáme nastrouhaný salám, osolíme podle chuti, přidáme pepř, majoránku, cibuli nadrobno,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brambory nastrouháme do mísy a vymačkáme z nich vodu(škrob), pak si k nim přidáme nastrouhaný salám, osolíme podle chuti, přidáme pepř, majoránku, cibuli nadrobno,…
Na pánvi ohřejeme lžíci oleje, přidáme na jemno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, necháme rozvonět, přisypeme žampiony na…
Potřebujete udělat šťávu k již hotovému masu? Použijte suroviny, které budou po ruce, třeba i zmražené bylinky a konzervovaná rajčata. Připravenou šťávou lze použít i…
Ocistime maso, nakrajime (z jednoho rizku udelame dva), omyjeme, vlozime do misy a maso ochutime korenim na kure. Pridame sul, pepr a horcici. Vse promichame s masem. …
Nejdříve si očistíme žampiony, nakrájíme na plátky a osmahneme na pánvi s lžící oleje. Posypeme hladkou moukou a zalijeme zeleninovým vývarem. Přidáme rajčatový protlak…
Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme česnek a všechno koření, necháme rozvonět a přidáme posekaná rajčata nebo rajčatový protlak. Jako první zeleninu…
Na tuku osmažíme cibule dohněda, potom vložíme maso nakrájené na kostky, přidáme papriku a protlak, restujeme dále a podle potřeby podlijeme vodou. Osolíme, opepříme,…
Přemýšlíte, co dobrého připravit k obědu? Vyzkoušejte tato zapečená kuřecí stehna, která v kombinaci s žampiony a kapií chutnají výborně. Anglická slanina a nakládaný…
Rychlá večeře do několika minut. Tato vepřová směs je velmi dobrá a jednoduchá na přípravu, chutná nejlépe se smaženými hranolky, nebo kroketami a tatarskou omáčkou.
Maso si nakrájíme na nudličky a naložíme do koření spolu s dvěmi lžícemi oleje. Nasekáme si cibulku a dáme restovat na trošce oleje. Žampiony pokrájíme na plátky a…
Drůbeží prsa podélně rozkrojíme tak, aby vznikl co největší plát masa.Maso pak lehce naklepeme přes fólii, přiměřeně osolíme, opepříme a nakrájíme na delší plátky.Na…
Maso si nařežeme na takové jako čtverečky, cibule na kolečka, cherri rajčátka na půlky a anglickou slaninu si složíme z každého plátku do čtverečku. Připravené maso…
Máte chuť na špagety s rajčatovou omáčkou posypané sýrem? Vyzkoušejte tento snadný recept na omáčku s mletým masem dochucenou paprikou, žampiony, bazalkou a zjemněnou…
Pikantní, kořeněná směs se žampiony, cibulí a česnekem je skvělou variantou tataráčku pro vegetariány. Žampionový tataráček se nebojíme výrazně ochutit a podáváme ho…
Ochutnejte tuto vynikající, jemnou, krémovou polévku, která vás zahřeje a zasytí. Tato polévka má díky sušeným houbám a žampionům výraznou houbovou chuť a příjemně voní…
Těstoviny jsou vděčná kuchyňská surovina. Pokud máme nějaké vhodné komponenty ještě i ve spíži nebo ledničce, můžeme připravit večeři během půl hodiny k naprosté…
Thajsko se pyšní jednou z nejlepších světových kuchyní. Thajská jídla jsou většinou lehká, kořeněná a velmi pikantní. Mnohými chutěmi i ingrediencemi se podobá se…
Špalek hovězí falešné svíčkové, převážeme nití, aby si udržel tvar. Poté maso opepříme a osolíme. Do pánve dáme na silnější proužky pokrájenou slaninu a vysmažíme do…
Na minutkový guláš Stroganoff existuje spousta receptů, ale co takhle spojit hovězí steak s omáčkou z tohoto pokrmu? Chuť vás velice příjemně překvapí a rázem máte pokrm…
Drůbeží maso je zpravidla skvělou volbou, pokud vás tlačí čas a potřebujete opravdu rychle uvařit. Vyzkoušejte tuto směs kousků masa s drobnými žampiony, která je…
Vychutnejte si sváteční oběd z vepřového masa a skvělé omáčky. Každá kapsa skrývá vnitřek plný lahodné masové směsi doplněné o šťavnaté žampiony. Jako přílohu můžete…
Nejprve na pánvi osmažíme na sádle najemno nakrájenou cibulku. Poté v hrnce rozehřejeme máslo, přidáme mouku a uděláme jíšku. Do jíšky dáme 2 PL octa a necháme trochu …
Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme okapat. Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou na kousky a česnek na plátky.Přidáme nakrájené žampiony, cibulku a papriku. Ochutíme…
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina s oříškovou chutí. Dá se použít do slané i sladké kuchyně. V tomto případě pohanku uvaříme a smícháme se žampiony,…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11