Těstoviny se žampiony a medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenMedvědí česnek je vyhledávanou bylinkou zejména pro svou chuť a vůni. Pokud jste si stihli nasbírat zásobu, připravte si k obědu tyto lahodné vegetariánské těstoviny.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Medvědí česnek je vyhledávanou bylinkou zejména pro svou chuť a vůni. Pokud jste si stihli nasbírat zásobu, připravte si k obědu tyto lahodné vegetariánské těstoviny.…
Rýžové nudle se vyznačují rychlou přípravou a lehkou stravitelností. Zde jsou doplněny narychlo restovaným česnekem, cibulí a žampiony. O vynikající chuť se pak postará…
Lehká pomazánka, ve které se snoubí chuť žampionů a medvědího česneku. Pomazánku navíc odlehčí cuketa, která skvěle chutě hub a bylinek vyváží. A díky rozmixování bude…
Způsobů, jak připravit žampiony, existuje mnoho. Klasické bílé žampiony mají velmi jemnou chuť a můžete je tedy zapéct i s chuťově výraznou náplní. Pokud zvolíte hnědé…
Jednoduché a takřka bezpracné jídlo bez masa, které je však výživné, to jsou tyto těstoviny se směsí hub. Z hlívy, žampionů a netradiční enoki houby připravíme lahodný…
Snadný pokrm, který skvěle poslouží jako lehké hlavní jídlo pro teplejší dny, ale krásně ladí i jako příloha k pečenému masu nebo rybě. Jemnost chřestu a výraznou chuť…
Jemné žampiony orestované na základu ze špeku a cibule jsou zjemněné smetanovou omáčkou. Podle preferencí našich chutí pak můžeme zvolit jemnější omáčku ze smetany ke…
Jednoduché a pestré jídlo vhodné vhodné nejen pro diabetiky nebo low carb stravování připravíte během chvilky. Žampiony mají díky celozrnné strouhance lehce oříškovou…
Záviny můžeme připravit jak sladké, tak i slané. Pokud inklinujete spíše k těm slaným chutím, vyzkoušejte tento recept. Do listového těsta zabalíte kousky brambor se…
Lahodné spojení lilků, sýra a rajčat si vychutnáme v tomto jednoduchém jídle. Chuť zeleniny ještě zdůrazníme ogrilováním a provoníme čerstvou šalvějí. Vše podáváme na…
Tyto placky připravíme z bezlepkové mouky a ochutíme je výrazným indickým kořením. Plníme je restovanými žampiony, provoněnými citronovým pepřem. Placky poléváme dle…
Ryby by měly být pravidelnou součástí vyváženého jídelníčku. Jejich příprava je vesměs snadná a rychlá. V tomto receptu přinášíme pečené filety tresky se žampiony,…
Roláda ze šťavnaté krkovice ochucená hořčicí a česnekem, plněná uzeným masem, žampiony a medvědím česnekem skvěle chutná s bramborovou kaší. Medvědí česnek dodává náplni…
Červená kari pasta je typickou přísadou thajské kuchyně – dodává pokrmům plnou, aromatickou chuť a krásnou barvu. V tomto bezmasém receptu hraje hlavní roli spolu se…
Nový den je nejlepší začít vydatnou snídaní, která dobře zasytí. Sázkou na jistotu je vaječná omeleta, do které můžeme přidat téměř jakékoliv oblíbené ingredience.…
Maccheroni al Ferretto jsou těstoviny pocházející z jižní Itálie. Jsou to podlouhlé, duté těstoviny, které se výborně hodí k hutným a sytým omáčkám. Stejně tak skvěle…
Pod pojmem ragú nemusíte očekávat vždy jen masité pokrmy. Výborná varianta je i naše čistě zeleninová. Křehké hlavičky jarního chřestu v kombinaci s žampiony podušenými…
Tato barevná cuketová pánev využívá letní zeleninu a připravit si ji můžete třemi způsoby: s celými vejci v důlcích ze zeleniny, jako omeletu, nebo rozmíchanou na způsob…
Karbanátky nemusí být nutně masové. V létě, kdy nám každý soused či příbuzný nabízí cuketu, přijde vhod recept na karbanátky z cuket, žampionů a strouhaného sýra.…
Lahodná pochoutka pro milovníky výrazných chutí. Jemná zeleniny obalená v nadýchaném sýrovém těstíčku, vytváří originální kombinaci, která potěší jako předkrm, lehký…
Žampiony můžeme díky jejich neutrální chuti přidat k výraznějším surovinám. Dnes je upečeme spolu s orestovanou debrecínkou, posypané aromatickým medvědím česnekem.…
Játra jsou výživná potravina plná dobře vstřebatelného železa a vitamínů. V tomto receptu na pečená kuřecí stehna dodávají omáčce výraznou chuť, kterou ještě umocní…
Pokud máte rádi medvědí česnek, jistě si oblíbíte i tento pokrm z kuřecího masa, pórku, žampionů a medvědího česneku. Vše jen krátce osmažíte, podlijete vodou a podusíte…
Na pohled jako pečená krkovička, ve skutečnosti pomalu tažená hovězí kližka s křehkou strukturou a plnou chutí. V kombinaci s jemně dochuceným kedlubnovým zelím vzniká…