Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 674 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,48 g |
Tuky | 43,21 g |
Vláknina | 9,88 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 31,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Moje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 15 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 18 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 1 hodinou
Rajčatový salát II.
radbastim před 2 hodinami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 9 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 10 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 11 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 12 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 13 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 13 hodinami
Tématické fráze:
svíčkova z vepřoveho masa,
svíčková z vepřové plece,
svíčková z plecka,
svíčková z vepřového masa s halali,
svíčková v pomalém hrnci,
svíčková z vepřové kýty,
svičkova z vepřoveho masa a halali,
svíčková z plece,
svickova s plecka,
pomalý hrnec svíčková,
vepřové jako svíčková,
svíčková z pomalého hrnce,
vepřová svíčková recepty,
svíčková v ph,
vepřové srdce ala svíčková,
vepřové ala svíčková,
svíčková s vepřovým masem,
recepty z vepřové svíčkové,
veprove maso na svickovou,
svíčková s vepřového masa
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
ocet,
sůl,
šlehačka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (19)
PS: pro úplnost receptu, kdy prováříte mouku zašlehanou ve smetaně?
Mně přijde s Halali moc slaná zkoušela jsem ji kdysi a vůbec mně nechutnala dělám jí s kořenovou zeleninou někdy když pospíchám tak dávám mraženou zeleninu pod svíčkovou
Jiřinko, prosím Tě mám pomalý hrnec, sice už dlouho, ale já v něm ještě nevařila. Moje premiéra bude v sobotu svíčková a též z vepřového masa.
Vaříš tu svíčkovou úplně stejně, jako já, bez přídavku halali. Ale to není podstatné. Já se Tě chtěla jen zeptat, jak vyděláš to maso a rozmixuješ tu zeleninu, a pak tam dáváš tu šlehačku, dáváš to zpátky do PH a tam ještě dopomalit, nebo už to doděláváš v normálním hrnci.Díky Scarlet
Svíčková je mňamka