Hrášek v nálevu
Sterilovaný hrášek zužitkujete ve spoustě pokrmů. Hodí se jak do rizota, těstovin, tak i do zeleninových salátů a polévek. Vyplatí se proto si čerstvý hrášek ze zahrádky vyloupat a v nálevu zavařit na pozdější použití.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 335 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášek v nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp6m
Moje poznámka
Hrášek v nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp6m
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 7 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 19 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 1 hodinou
Cibulová polévka
drutek73 před 1 hodinou
Jemná banánová bábovka
Borinka před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 2 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 4 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 7 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit hrášek,
jak zavařit hrách,
zavareni hrasku,
zavařování hrachu,
zavareny hrasek,
nálev na hrách,
jak zavařit zelený hrášek,
zavarovani hrasku,
hrách ve slaném nálevu,
zavařit hrášek,
slaný nálev na hrách,
zavaření hrachu,
hrasek zavarovani,
recept na zavaření hrášku,
hrášek zavařený,
zavařený hrášek recept,
hrášek zavařit,
frapovac eta,
hrasek,
hrách v nálevu
Suroviny:
hrášek,
voda,
sůl,
cukr
Komentáře (5)