Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 974 kJ / 6 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,99 g |
| Tuky | 349,46 g |
| Vláknina | 17,16 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 571 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 717,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový koláč s čokodrobenkou a marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkmm
Moje poznámka
Rybízový koláč s čokodrobenkou a marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkmm
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
rybízový koláč,
marcipánový koláč,
marcipán do trouby,
rybízový koláč ze šlehačky,
koláč s marcipánem,
rychlí rybizoví kolač,
rybízoví koláč,
těsto s marcipánem,
rybízový koláč recept,
rybizovy kolac s kremem,
lemarti koláč se švestkami,
švestkový koláč lemarti,
vyrobyt,
ribizovy kolac,
kolac s rybizem a marcipanem,
kolac s rybizem a marcipanem,
jak uělat drobenku,
rybizova buchta s marcipanem,
jak uělat z marcipanu pismenka,
rybizovi rez
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mouka hladká,
solamyl,
prášek do pečiva,
mléko,
mouka hladká,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kakao,
máslo,
skořice,
rybíz,
marcipán
Komentáře (23)
Opět Vám všem děkuji za krásné komentáře a za bodíky
Naděnko vyzkúšaj až budeš mít čas,on nejenom vypadá luxusně,ale i luxusně chutná