Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 146 kJ / 2 664 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,13 g |
| Tuky | 46,03 g |
| Vláknina | 38,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,11 g |
| Sůl | 15,06 g |
| Sacharidy | 457,28 g |
Postup přípravy
Program Pečení / Tmavá kůrka
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyv
Moje poznámka
Plněný chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyv
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 5 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 5 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 5 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 1 hodinou
Vajíčka z trouby
Sahula před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 2 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 3 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 3 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 5 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 5 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 6 hodinami
Tématické fráze:
arabský chléb,
gruzínský chléb,
domácí plněný chleba,
domácí plněný chléb,
plněný zapečený chléb,
zapečený plněný chleba,
sýr v chlebu,
domácí chléb se sýrem,
plněny domaci chleb,
domací chleba plněný,
domácí sýr recept,
gruzínský chléb recept,
zapečený plněný chléb,
recept na domácí sýr,
plněný zapečený chleba,
domácí chléb plneny,
zapeceny chleb se syrem,
syr z domaci pekarny,
recept gruzínský chléb,
domácí chleba se sýrem
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
semínka slunečnicová,
semínka lněná,
semínka sezamová,
olej,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka špaldová hrubá,
mouka celozrnna pšeničná,
kvásek,
droždí
Komentáře (6)
Ale prosím o radu, když jsem vytáhla háky, chleba se mi pak "přilepil" na ty "tyčky" na které se hnětací háky dávají, no a chlebík nešel pořádně vyklopit
Takže jsme spodek chleba těžce dolovala, vyklopila jsme jen střed s vrchem. Cu´tově to bylo výborné, tak bych ho chtěla ještě vyzkoušet, ale mám strach, že se mi to zase přilepí.