Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Moje poznámka
Svíčková z jazyka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZo
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 3 minutami
Chilli con carne
Tomasfaix před 35 minutami
Čočková polévka s uzeninou
danielle72 před 53 minutami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 1 hodinou
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka III
Tynaja před 1 hodinou
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 1 hodinou
Housky na hamburger
ErikaU před 2 hodinami
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 13 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit svíčkovou,
svíčková recept,
čím zahustit svíčkovou,
svíčková,
jak zahustit omacku,
svíčková v papiňáku,
sražená svíčková,
řídká svíčková,
zahustit svíčkovou,
jak vařit v papiňáku,
čím zahustit krém,
řídká omáčka,
pecena kureci jatra,
jak zahustit krém,
recept na svíčkovovou,
jak loupat jazyk,
veprovy jazyk recept,
čím zahustit řídký krém,
pokrmy ze svickove,
přidáme rozmixovanou zeleninu a vaříme
Suroviny:
jazyk vepřový,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
slanina,
hořčice,
mléko,
mouka,
citron
Komentáře (9)