Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 275 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,71 g |
Tuky | 19,29 g |
Vláknina | 10,18 g |
Cholesterol | 622 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketková skládanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEjQ
Moje poznámka
Cuketková skládanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEjQ
Nejnovější recepty
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 1 hodinou
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 21 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 21 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 21 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 44 minutami
Karamel
Kristynanelly před 2 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 3 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 hodinami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 3 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 4 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 4 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 4 hodinami
Tématické fráze:
rozdi mezi zelenou a zlutou cuketou,
rozdíl mezi bílou a zelenou cuketou,
jaký je rozdíl mezi cuketou žlutou a zelenou,
cuketkova kuchařka recepty,
rozdil mezi zlutou a zelenou cuketa,
tekvica bílá recepty,
rozdíl mezi zelenou a žlutou cuketou,
google vyhledávač - recepty na pečenú tekvicu,
rozdíl cuketa bílá a zelená
Suroviny:
žlutá cuketa,
cuketa,
maso králičí,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
nať petrželová,
vejce,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (7)
Ak chcete vedieť o tejto zelenine viac, pozrite článok, ktorý som kedysi napísala.
http://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/