Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,84 g |
Tuky | 70,46 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 85,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvQ4
Moje poznámka
Jednoduchá játrová "roláda" v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvQ4
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 9 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 48 minutami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 6 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 10 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 10 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 11 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
játrová tlačenka,
jednoduchá játrová paštika,
sladká roláda jednoduchá která nepraská,
kuřecí játra v parním hrnci,
vaříme v parním hrnci,
střívko na tlačenku,
játrová paštika recept,
omáčky v parním hrnci,
kuřecí roláda v parním hrnci,
knedlíky v parním hrnci,
recepty pro parní hrnec,
tlačenkové střívko,
knedliky jatrove,
vaření v parním hrnci videorecept,
jatrové koule,
polevka v parnim hrnci,
brambory v parním hrnci,
kuřecí roláda s játry,
roláda která nepraská videorecept,
knedliky z jater bohdalova
Suroviny:
játra kuřecí,
rohlík,
vejce,
sádlo,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
koření grilovací,
tlačenka,
Komentáře (21)
Fotku vaření v kastrole přidávám taky.
Dříve jsem to vařívala v tom tlačenkovém střívku ve velkém kastróle, v hrníčku jsem to nedělala, to nemám vyzkoušené. Ale od té doby, co mám parní hrnec, tak to dělám v něm.
Dělává to i maminka, taky to nemixuje, roztlačí to vždycky takovým tím mačkátkem na brambory.
Jsou moc výborné