Houbová smaženice
Máte houby nasušené i zamrazené a stále s nimi nosíte další košíky? Připravte si čerstvou smaženici, která krásně voní lesem. Receptů najdete na internetu nespočet, ale nejlepší je osvědčená klasika.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Moje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 25 minutami
Cuketový wrap
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Vevik před 13 minutami
Mandlová bábovka s vaječným koňakem
NellaGW před 35 minutami
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 11 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 12 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 12 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 14 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 14 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 15 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 15 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 15 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z čerstvých hub,
smaženice z hřibů,
jak se dělá smaženice,
recept na houbovou smaženici,
smaženice z václavek,
smaženice s vejci - z mražených hub,
jak se dela smazenice z hub,
houbová praženice,
praženice z hub,
nejlepší smaženice,
praženice,
jak udělat dobrou smaženici,
dobrá smaženice,
smaženice s houbami,
nejlepší smaženice z hub,
praženice recept,
jak udelat houbovou smazenici,
vyborna smazenice,
smženice,
smažnice
Suroviny:
houby,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín drcený,
vejce,
sůl
Komentáře (60)
Takže recept můžu jen doporučit. Pokud se bojíte toho česneku a že vám přebije chuť hub, tak buďte v klidu. Pokud ho tam nedáte moc, tak to jen provoní a chuť nenaruší.
Úplně to zabije chuť hříbků..
A nikdy sem neviděla a ani neslyšela, že by se houby myly..
Ale nikomu se nebrání, aby si to dělal dle svého