Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPNy
Moje poznámka
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPNy
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 6 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 7 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 8 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 8 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 9 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 9 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 11 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 12 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na jehněčí kýtu,
omačky k divokemu masu,
pečeně jehneci,
jehněčí recept,
jehněčí kýta videorecepty,
pečená kýta,
pečené jehněčí se zelím,
pečené jehněčí maso,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta recepty,
jehněčí kýta se zelím,
pečené jehněčí maso teplota,
pečená jehněčí kýta na tymiánu,
pečeme skopové maso,
divoké koření na maso recepty,
pecene jehneci s bylinkami,
jehněčí kýta,
top recepty jehněčí,
recepty jehněčí kýta,
jehněčí kýta jalovec recept
Suroviny:
kýta jehněčí,
cibule,
česnek,
sůl,
pivo černé,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý
Komentáře (6)