Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 952 kJ / 5 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,30 g |
| Tuky | 363,68 g |
| Vláknina | 106,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 9,55 g |
| Sůl | 22,50 g |
| Sacharidy | 360,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu umeleme, smícháme s ostatními surovinami a povaříme asi 40 minut.
Krok 2: Na masomlýnku umeleme salám a sýr, přidáme k zelenině a vaříme ještě 20 minut.
Krok 3: Naplníme do sklenic a sterilujeme 25 minut při 80°C.
Krok 4: Používáme na topinkách, toastech.
Zveřejněno 15. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská Aneta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2xg
Moje poznámka
Ďábelská Aneta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2xg
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 31 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
aneta tousty,
aneta na topinky,
ostrá anet recept,
zavařený salám,
zeleninové tousty aneta,
dabelske topinky ze salámu,
saláma z vepřoveho,
toasty aneta,
cukrovi a dorty od anet,
cukrovi a dorty od anet
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
feferonka,
olej,
deko,
sýr tvrdý,
salám měkký
Komentáře (11)
Ale jak píšu, měla jsem obavy. Každý rok jsem zavařovala hodně takových směsí na topinky a pod maso, a kdyby mi něco Anety zbylo déle (2 a víc let), měla bych strach to použít.
Jedna dávka se ale sní určitě. Zvlášť, jestli máte rádi topinky a ostré.
Na topinky, moc nám chutnalo a neskladovali jsme dlouho. Stejně nevydržela, došla velice brzy