Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 673 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,77 g |
Tuky | 1,37 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 80,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravý celozrnný obrácený hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/33Ar
Moje poznámka
Zdravý celozrnný obrácený hruškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/33Ar
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 7 minutami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 15 minutami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 33 minutami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 1 hodinou
Výborný banana bread
formankovaadel před 3 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 3 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 3 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 4 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
obrácený hruškový koláč,
hruškovy pivní rohlíky,
hruškový koláč obrácený,
hruškový koláč z celozrnné mouky,
zdravý koláč s hruškami,
obrácený koláč s hruškami,
zdravý kefírový koláč,
hruskovy kolac,
hruskovy obraceny kolac,
obrácený hruškový koláč recepty,
celozrnny kolac s hruskami,
zdravý švestkový koláč obrácený,
zdravy kolac z kefiru,
zdravý koláč,
obraceny kolac z celozrnne mouky,
obrácený koláč s celozrné mouky,
zdravý koláč s hruškama,
celozrnný kefírový koláč,
hruškovy rohlíky,
hruškovy pivní rohlíky recept
Suroviny:
hruška,
voda,
mléko kefírové,
mouka celozrnná,
vločky,
prášek do pečiva,
cukr třtinový,
med,
skořice,
bílek
Komentáře (5)
A recept:
Na dno naskládáme ovoce, na příklad 900 g švestek, zasypeme 3 lžícemi fruktozy a necháme na mírném ohni změnou.
V jedné mise rozšleháme 2 vejce, 5 lžic řepkového oleje, 300 g domácího jogurtu, špetku soli a 5 lžic fruktozy.
V druhé míse odvážíme 300 g celozrnné pšeničné BIO mouky, prášek do pečiva, lžičku skořice, lžičku muškátového oříšku.
Směs prodejem s do tekuté složky a lehce promícháme. Přikryjeme utěrkou a necháme cca 20 minut odstát.
Rozprostřeme na ovoce a dáme do horkovzdušne trouby na 160st. Na 35 péči. Po upečení necháme 15 minut v troubě dojít.
Vyklopíme na talíř