Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 257 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,27 g |
Tuky | 1,88 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 115,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PVy
Moje poznámka
Zapečená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PVy
Nejnovější recepty
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Borůvkové palačinky s kémem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 15 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 18 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 23 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marmeláda z cukety
janatka před 35 minutami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 12 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 13 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 13 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 14 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 14 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 15 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 15 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 17 hodinami
Tématické fráze:
zapečená polenta,
polenta recepty,
polenta recept,
polenta zapečená,
polenta,
recepty z polenty,
vaříme z polenty,
polenta základní recept,
vaříme polentu,
polenta s balkánským sýrem,
recept zapečená polenta,
polenta - zapečená,
recepty na polentu,
zapečená polenta recepty,
zapečená polenta recept,
zapékaná polenta,
recept z polenty,
jak vaříme polentu,
zapečená polenta s grilovanou zeleninou,
pečeme z polenty
Suroviny:
rajče cherry,
polenta instantní,
vývar zeleninový,
olej olivový,
sýr balkánský,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (5)