Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Postup přípravy
Krok 1: Skôr ako začneme pripravíme si vývar z tuniaka. Vo vode uvaríme nasekaného tuniaka, nepridávame žiadne koreniny. Varíme až kým sa tuniak nerozpadne a po uvarení cez plátno precedíme. Necháme zovrieť a pridáme miso pastu podľa chuti. Cca na liter asi tak 100gr.
Krok 2: Pri tom ako sa nám uvaril vývar sme nakrájali riasy a mrkvu na rezance a uvarili v osolenej vode. K vriacemu vývaru pridáme uvarenú mrkvu a riasy, dochutíme soľou a necháme prevrieť. Keď nám polievka vrie okamžite nalejeme do misiek na ryžové rezance a vložíme na kocky nakrájané ryby. Pokým polievka trochu schladne ryba sa uvarí.
Zveřejněno 21. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQEg
Moje poznámka
Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQEg
Nejnovější recepty
Kávové řezy s lískooříškovým krémem se šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno 20. 9. 2025 11:15:00
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí guláš na víně
Sahula před 51 sekundami
Pečený guláš z hovězích líček
Sahula před 9 minutami
Krkovička po znojemsku
Sahula před 16 minutami
Roštěnky na švédský způsob
Sahula před 17 minutami
Roštěnky na způsob Esterházy
Sahula před 18 minutami
Králík na myslivecký způsob
Sahula před 23 minutami
Kuře na paprice se smetanou a těstovinami
kamilkamil před 54 minutami
Restovaná zelenina
Vendeliin před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
renias před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
Kamilana před 2 hodinami
Tématické fráze:
asiafood,
japonská ryba,
asiafood.cz,
japonska kuchyne recepty,
japonská kuchyně recepty na ryby,
japonská polévka recept,
polévka vo,
japonská lososová polévka,
japonské ryby,
japonské. ryby,
japonska polevka s rybou,
japonská polévka miso recept,
ryby japonska,
japonska kuchyne polevky,
japonská ryba recept,
japonská polévka miso,
japonské mrkvové,
jak japonci vari rybi polivku,
japonská ryba su,
japonska polievka
Suroviny:
pasta miso,
vývar tuňákový,
losos,
tuňák,
ryba máslová,
nudle rýžové,
řasy wakame,
mrkev
Komentáře (11)
Máš velmi zvláštní jméno a asi bude japonská kuchyně tvým koníčkem-polévka je zvláštní, jen někdy bude problém s tím kořením a různými jejich omáčkami, nevím, jestli je to běžně dostupné a specielní prodejnu tu nemáme, ale ty máš 1.bod