Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Postup přípravy
Krok 1: Skôr ako začneme pripravíme si vývar z tuniaka. Vo vode uvaríme nasekaného tuniaka, nepridávame žiadne koreniny. Varíme až kým sa tuniak nerozpadne a po uvarení cez plátno precedíme. Necháme zovrieť a pridáme miso pastu podľa chuti. Cca na liter asi tak 100gr.
Krok 2: Pri tom ako sa nám uvaril vývar sme nakrájali riasy a mrkvu na rezance a uvarili v osolenej vode. K vriacemu vývaru pridáme uvarenú mrkvu a riasy, dochutíme soľou a necháme prevrieť. Keď nám polievka vrie okamžite nalejeme do misiek na ryžové rezance a vložíme na kocky nakrájané ryby. Pokým polievka trochu schladne ryba sa uvarí.
Zveřejněno 21. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQEg
Moje poznámka
Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQEg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 9 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 6 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 6 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 8 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 8 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 9 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 10 hodinami
Tématické fráze:
asiafood,
japonská ryba,
asiafood.cz,
japonska kuchyne recepty,
japonská kuchyně recepty na ryby,
japonská polévka recept,
polévka vo,
japonská lososová polévka,
japonské ryby,
japonské. ryby,
japonska polevka s rybou,
japonská polévka miso recept,
ryby japonska,
japonska kuchyne polevky,
japonská ryba recept,
japonská polévka miso,
japonské mrkvové,
jak japonci vari rybi polivku,
japonská ryba su,
japonska polievka
Suroviny:
pasta miso,
vývar tuňákový,
losos,
tuňák,
ryba máslová,
nudle rýžové,
řasy wakame,
mrkev
Komentáře (11)
Máš velmi zvláštní jméno a asi bude japonská kuchyně tvým koníčkem-polévka je zvláštní, jen někdy bude problém s tím kořením a různými jejich omáčkami, nevím, jestli je to běžně dostupné a specielní prodejnu tu nemáme, ale ty máš 1.bod