Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Postup přípravy
Krok 1: Skôr ako začneme pripravíme si vývar z tuniaka. Vo vode uvaríme nasekaného tuniaka, nepridávame žiadne koreniny. Varíme až kým sa tuniak nerozpadne a po uvarení cez plátno precedíme. Necháme zovrieť a pridáme miso pastu podľa chuti. Cca na liter asi tak 100gr.
Krok 2: Pri tom ako sa nám uvaril vývar sme nakrájali riasy a mrkvu na rezance a uvarili v osolenej vode. K vriacemu vývaru pridáme uvarenú mrkvu a riasy, dochutíme soľou a necháme prevrieť. Keď nám polievka vrie okamžite nalejeme do misiek na ryžové rezance a vložíme na kocky nakrájané ryby. Pokým polievka trochu schladne ryba sa uvarí.
Zveřejněno 21. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQEg
Moje poznámka
Mioshiru /tradiční japonská polévka/ s třemi druhy ryb.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQEg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 minutou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 9 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 21 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
asiafood,
japonská ryba,
asiafood.cz,
japonska kuchyne recepty,
japonská kuchyně recepty na ryby,
japonská polévka recept,
polévka vo,
japonská lososová polévka,
japonské ryby,
japonské. ryby,
japonska polevka s rybou,
japonská polévka miso recept,
ryby japonska,
japonska kuchyne polevky,
japonská ryba recept,
japonská polévka miso,
japonské mrkvové,
jak japonci vari rybi polivku,
japonská ryba su,
japonska polievka
Suroviny:
pasta miso,
vývar tuňákový,
losos,
tuňák,
ryba máslová,
nudle rýžové,
řasy wakame,
mrkev
Komentáře (10)
Máš velmi zvláštní jméno a asi bude japonská kuchyně tvým koníčkem-polévka je zvláštní, jen někdy bude problém s tím kořením a různými jejich omáčkami, nevím, jestli je to běžně dostupné a specielní prodejnu tu nemáme, ale ty máš 1.bod