Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 481 kJ / 1 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,04 g |
Tuky | 150,66 g |
Vláknina | 8,31 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 19,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve hmoždíři rozdrtíme bazalku, česnek, piniová jádra a koření na jemnou pastu. Směs přendáme do misky a po troškách vmícháme olej.
Krok 2: Přidáme sýr, ještě jednou dobře promícháme a dochutíme pepřem.
Krok 3: Směs je také možné připravit v mixeru, postupujeme obdobně, olej přikapáváme až nakonec.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na těstoviny - pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lq
Moje poznámka
Omáčka na těstoviny - pesto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5lq
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 17 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 20 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 21 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilované krevety
Hombr před 45 minutami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 2 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 9 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 11 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 11 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 12 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 14 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 14 hodinami
Tématické fráze:
omáčka na těstoviny,
omacky na testoviny,
výroba bazalkového pesta,
bazalkové pesto s těstovinami,
bazalkové pesto použití,
jak vyrobit bazalkové pesto,
těstoviny s pestem recept,
balzamikové pesto,
bylinkové pesto recept,
omacky k testovinam,
omáčka k těstovinám,
jak používat bazalkové pesto,
bazalkové pesto využití,
avokádová omáčka na těstoviny,
těstoviny s omáčkou,
pesto a jeho použití,
omáčka s pestem,
nahrada parmazanu,
recepty omacky na testoviny,
recept omáčka na těstoviny
Suroviny:
bazalka čerstvá,
česnek,
ořechy piniové,
olej olivový,
parmazán,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)