Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 616 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,97 g |
Tuky | 70,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 12,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Moje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 1 hodinou
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 5 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 6 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 8 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 8 hodinami
Tématické fráze:
polévka z brynzy,
demiklát,
vývar z halušek,
demitát,
demikát-recept,
polévka z vývaru z halušek,
brynzova polevka demikat,
polevka demiklat,
polievka demikat,
polévka z pomazankového másla,
polievka z haluškovice,
demikát cottage,
vyvar z halušiek,
recepty z brynzy,
dimikat,
recept na polevku z brynzy,
polévka z halušek,
polévka demyká,
kuřecí demikát,
název polévky z brynzi
Suroviny:
vývar z halušek,
brynza,
sýr cottage,
pomazánkové máslo bez příchuti,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
jíška,
petrželka,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (8)