Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 616 kJ / 864 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,97 g |
| Tuky | 70,63 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 271 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 12,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Moje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 3 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 5 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 7 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 2 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 2 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 4 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 4 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 5 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 5 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 5 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 6 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
polévka z brynzy,
demiklát,
vývar z halušek,
demitát,
demikát-recept,
polévka z vývaru z halušek,
brynzova polevka demikat,
polevka demiklat,
polievka demikat,
polévka z pomazankového másla,
polievka z haluškovice,
demikát cottage,
vyvar z halušiek,
recepty z brynzy,
dimikat,
recept na polevku z brynzy,
polévka z halušek,
polévka demyká,
kuřecí demikát,
název polévky z brynzi
Suroviny:
vývar z halušek,
brynza,
sýr cottage,
pomazánkové máslo bez příchuti,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
jíška,
petrželka,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (9)