Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,63 g |
| Tuky | 22,73 g |
| Vláknina | 12,70 g |
| Cholesterol | 312 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 101,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.
Krok 2: Ryžu prepláchneme vodou a spolu s narezaným kelom ju pridáme k polomäkkému mäsu. Ochutíme rascou a pretlakom, dolejeme vriacu vodu a zakryté dusíme domäkka.
Krok 3: Do hotového jedla vmiešame Maďarskú zeleninu a zakryté necháme 10 minút dôjsť.Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 17. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené jehněčí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrDV
Moje poznámka
Dušené jehněčí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrDV
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 4 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 1 hodinou
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 2 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 3 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 4 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 5 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 5 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 6 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 10 hodinami
Tématické fráze:
dušená jehněčí kýta,
jehněčí nejlepší recept,
jehněčí maso recepty,
jehněčí kýta dušená,
dušená jehněčí kýta recepty,
jehněči hřeben,
skopové maso s kapustou tejaja,
dušene jehněči na česneku,
videorecepty jehneci maso recepty,
jehněčí dušenénejlepší recepty cz,
dušené jehněčímaso,
dušené ovce,
tejaja skopové maso,
maso z ovce recepty,
dušené maso z jehněte,
jehně recept,
dušené skopové maso,
dušené skopové maso,
dušená jehněčího masa,
jehněčí dušené na majoránce
Suroviny:
maso jehněčí,
cibule,
rýže,
kapusta,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
směs zeleninová maďarská,
olej
Komentáře (8)