Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,63 g |
Tuky | 22,73 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 101,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.
Krok 2: Ryžu prepláchneme vodou a spolu s narezaným kelom ju pridáme k polomäkkému mäsu. Ochutíme rascou a pretlakom, dolejeme vriacu vodu a zakryté dusíme domäkka.
Krok 3: Do hotového jedla vmiešame Maďarskú zeleninu a zakryté necháme 10 minút dôjsť.Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 17. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené jehněčí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrDV
Moje poznámka
Dušené jehněčí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrDV
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 23 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 27 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
dušená jehněčí kýta,
jehněčí nejlepší recept,
jehněčí maso recepty,
jehněčí kýta dušená,
dušená jehněčí kýta recepty,
jehněči hřeben,
skopové maso s kapustou tejaja,
dušene jehněči na česneku,
videorecepty jehneci maso recepty,
jehněčí dušenénejlepší recepty cz,
dušené jehněčímaso,
dušené ovce,
tejaja skopové maso,
maso z ovce recepty,
dušené maso z jehněte,
jehně recept,
dušené skopové maso,
dušené skopové maso,
dušená jehněčího masa,
jehněčí dušené na majoránce
Suroviny:
maso jehněčí,
cibule,
rýže,
kapusta,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
směs zeleninová maďarská,
olej
Komentáře (7)