Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 549 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky po italsku plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1zq
Moje poznámka
Vepřové roládky po italsku plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1zq
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 20 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 25 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 28 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 2 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové roládky,
veprova rolada,
vepřové po italsku,
veprove maso po italsku,
plnena veprova rolada,
vepřové po italsku recept,
plněná vepřová roláda recept,
vepřová roláda recept,
plněné vepřové rolády,
vepřové závitky po italsku,
plněné vepřové plátky,
vepřová roláda plněná,
vepřové rolády,
plněny vepřový plátek,
roládky z vepřového,
vepřová roláda s bylinkami,
mortadela recept,
vepřové maso po po italsku,
vepřová krkovice po italsku,
vepřové plátky po italsku
Suroviny:
krkovice vepřová,
mortadela,
sýr kozí,
rajče sušené,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření italské bylinky,
mouka hladká,
víno bílé,
cukr
Komentáře (31)