Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 189 kJ / 2 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,85 g |
| Tuky | 60,73 g |
| Vláknina | 32,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 340,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Moje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 10 minutami
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 22 minutami
Pečené maso
Anytram před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 1 hodinou
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 1 hodinou
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 2 hodinami
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 2 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky recept,
dalamanky,
dalamánek recept,
dalamánek,
celozrnný dalamanek,
dalamánek složení,
dalamanky z domaci pekarny,
recept na dalamánky,
domácí dalamánky,
jak udělat dalamánky,
tmavé dalamánky,
top recepty dalamanky,
celozrný dalamánek,
recept na dalamanek,
recept dalamánky,
dalamánky domácí pekárna,
dalamánek celozrnný,
domácí celozrnné dalamánky,
recepty na dalamánky,
recept dalamánek
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
otruby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (31)
Ale tohle je domácí pečivo, vymyslet název není jen tak a tak se snažím, aby název (většinou) vypovídal alespoň něco o složení pečiva
Kdybys chtěla, tady http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=100079... si můžeš přečíst, co opravdu je a co není celozrnné - u pečiva v obchodech.
Jo a zbarvení pečiva do hněda určitě není způsobeno cukrem - to by musely být dohněda i třeba obyč rohlíky