Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 272 kJ / 1 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,02 g |
Tuky | 111,46 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 2,56 g |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 28,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s česnekem, mrkví a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Pqk
Moje poznámka
Kuřecí játra s česnekem, mrkví a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Pqk
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 14 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 15 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 15 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 15 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 11 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 13 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 13 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 14 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 14 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 16 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 16 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 16 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra recepty,
kuřecí játra recept,
kuřecí játra,
recept na kuřecí játra,
játra s mrkví,
recepty z kuřecích jater,
recepty-kuřecí na játra,
játra recept,
recepty kuřecí jater,
kuřecí játra v receptech,
recept kuřecí játra,
recepty,
jatra kuřecí recept,
kuřecí játra na na česneku,
kureci jatra s rajcaty,
kuře recepty,
recepty na kureci jatra,
játra s mrkví recepty,
mrkev s s játry,
játra recepty
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
slanina uzená,
vývar kuřecí,
česnek,
karotka,
rajče cherry,
nať petrželová,
škrob bramborový,
pepř,
sůl
Komentáře (5)