Bramborový salát II.

www.zarovi.cz Kuchařka:

Bramborová jídla 4 názory

54

Suroviny

1/2 kg brambor
1 malá konzerva hrášku
2 ks mrkve
4 nakládané okurky
jogurt
2 ks vejce
2 lžičky hořčice
majonéza
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě. Oloupeme je a protlačíme na kostičky.

  2. Bokem uvaříme hrášek a mrkev, kterou nakrájíme na kostičky. Vejce též uvaříme na tvrdo a nastrouháme.

  3. Přidáme nadrobno nakrájenou kyselou okurku a vše smícháme.

  4. Vmícháme hořčici a směs majonézy s jogurtem (poměr 1:1). Je-li salát moc hustý, můžeme jej naředit lákem od okurek. Necháme odležet den v chladu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 27 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový salát II.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo