Suroviny
Porce: 40-50
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 53 586 kJ / 12 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 600,30 g |
Tuky | 562,84 g |
Vláknina | 138,40 g |
Cholesterol | 3,35 g |
Sodík | 52,37 g |
Sůl | 129,00 g |
Sacharidy | 266,00 g |
Postup přípravy
Nejlepší se dělá bigos po zabíjačce, to je potom kvalita.
Tak mě to naučila maminka.
Zveřejněno 21. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos podle Majky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2omP
Moje poznámka
Bigos podle Majky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2omP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 16 minutami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 20 minutami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 32 minutami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 1 hodinou
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 1 hodinou
Zelná pečeně
radekfiala před 1 hodinou
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 1 hodinou
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 2 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
bigos nejlepší recepty,
bigos nejlepší recept,
bigos recept,
myslivecký bigos,
recept bigos,
bigus zality,
pudikáč se zakysanou smetanou,
bigos-nejlepší recept,
bigos maso,
recept na bigoš,
bigos s houbami,
recept bigos se zakysanou smetanou,
bílé hlávkové zelí recepty,
bůčkový bigos,
smazak zeli maso bigos,
recept na domaci bigos,
koleno podle majka,
majky protlak,
majkovi recepty,
toto
Suroviny:
zelí kysané,
zelí bílé hlávkové,
kosti vepřové,
plecko vepřové,
klobása,
salám měkký,
protlak,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Praví se , že bigos se vaří tři dny , postupně se přidávají suroviny.Výsledek je božský pokrm . Postup na něj je třeba pohledat na netu.
Nepřikládám jej protože takovou spoustou času na vaření má jen málokdo.