Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 193,88 g | 
| Tuky | 47,01 g | 
| Vláknina | 44,10 g | 
| Cholesterol | 520 mg | 
| Sodík | 7,00 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 198,60 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Uzená rychlovka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MxPO
Moje poznámka
					
				
Uzená rychlovka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MxPO
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzene v papinaku, 
						
						
							uzená polévka v papináku, 
						
						
							papinak, 
						
						
							elektrický papiňák eta, 
						
						
							elektrický papiňák, 
						
						
							uzené maso v papiňáku, 
						
						
							jídlo v elektrickém papínáku, 
						
						
							uzené ramínko v tlakovém hrnci, 
						
						
							recepty elektrický papinák, 
						
						
							uzené maso v tlakáči, 
						
						
							nejlepší papináky, 
						
						
							elektrický pappinák, 
						
						
							uzená polévka z papináku, 
						
						
							papináky, 
						
						
							recepty na elektrický papinák, 
						
						
							recepty pro elektrický papaňák, 
						
						
							uzené a papiňák, 
						
						
							recepty z papiňáku, 
						
						
							rychlovka z papiňáku, 
						
						
							uzené tepelně upravené
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové uzené, 
						
						
							brambory, 
						
						
							kapusta růžičková, 
						
						
							voda, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (16)
Kvestr:
jarda Kadic: Jardo, maďarskú kuchtu používam doteraz. Tesnenie dostaneš v Maďarsku doteraz. Aby tesnenie dlho slúžilo, stačí maličkosť : po použití a umytí dař gumené tesnenie dolu z pokrývky, tak sa guma nenatiahne a vydrží roky. Posledné tesnebnie som kupovala pred cca 20 rokmi.
A než ten elektr.papiňák,to už multifunkční,pak máš hrnec od papiňáku přes pařák,po pomalý hrnec
tejaja:Terezko,tlakáč byl první hrnec,který jsem si po svatbě koupila do společné domácnosti
Jaroušek tím komentářem chtěl určitě jen říct,že ten,kdo vaří na plynu,nemusí mít ještě zbytečně navíc elektrický tlakový hrnec,který v odkazu přidala aje11
Jardo, myslel si, že tlakáč je zbytočný pre tých, čo majú plyn ? To by som nesůhlasila, hrncu je jedno, na čo ho postavím. Aj ja mám 40 rokov plyn.
Jinak takováto jídla právě "loudám" a jsou fakt výborná
Vlastně si uvědomuju, že nyní tlakáček přijde vhod, potřebuju udělat svíčkovou, hovězí vývar na polévku s knedlíčky a jelikož loudálek mám jen jeden - v tom vývar, tak vytáhnu na svíčkovou tlakáček
rihana:jsi můj člověk,já také bez papiňáku ani ránu
jarda Kadic:Jaroušku,také mám hodně papiňáků různých velikostí.Mám i 2 9litrové a v těch děláváme převáně dršťkovku,guláš,hodně velké koleno a hlavně v nich zavařuji.Je to rychlé a nemusím hlídat teploměr
dopadlo by to stejně,jako u Tebe