Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 147 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,23 g |
Tuky | 25,16 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 33,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
Moje poznámka
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 7 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 52 minutami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 1 hodinou
Fazolková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 1 hodinou
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 3 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 3 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 5 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 6 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka na víně,
veprove líčka na víně,
vepřové líčka,
recept vepřová líčka na víně,
vepřová líčka na zelenině,
vepřová líčka,
vepřové na červeném víně,
vepřova lička na,
líčka na cervenem víně,
recepty babica versus sapík,
vepřové maso se zeleninou na víně,
veprovy licka na vine,
nejlepší vepřová líčka na víně,
vepřove na víně,
vepřová líčka recepty,
vepřova licka recept,
recept na vepřová líčka na víně,
recept na vepřové lička na víně,
veprova licka na vine recept,
líčka veprova
Suroviny:
líčka vepřová,
sůl,
olej,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
cibulka,
protlak rajčatový,
tymián,
bobkový list,
pepř černý,
víno červené suché,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (7)
No, ono je jednodušší rcp jenom napsat, než ho i uvařit, ale myslím, že fotit jídlo není bezpodmínečně nutné, protože ne každý má tu možnost...
A že není možné neustále něco vymýšlet?
Nemáte recht
Zrovínka se tu ukázal nový recepis na knedlo-zelo-kuře
linkstrem:
Pravda, s vínem a vývarem nakládám jinak, jinak ale dělám hovězí líčka stejně stejně
No, skoro stejně...