Suroviny
Porce: podle strávníků a velikosti husy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená divoká husa na koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VK49
Moje poznámka
Pečená divoká husa na koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VK49
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 4 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 6 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 hodinami
Tématické fráze:
divoká husa recept,
pečená divoká husa,
husa divoká,
divoká husa recepty,
divoká husa,
recept na divokou husu,
koření na husu,
husa divoka recept,
recept divoká husa,
recept divokou na husu,
jak naporcovat husu,
recepty divoká husa,
husa divoka recepty,
příprava divoké husy,
jak upect divokou husu,
příprava divokého husy,
top recepty pečená husa,
divoká husa pečená,
husa na divokém koření,
recept divokou na pečenou husu
Suroviny:
husa divoká,
špek uzený,
cibule,
bobkový list,
pepř celý,
pepř mletý,
koření nové koření,
jalovec,
solamyl,
sůl
Komentáře (14)
chocolate:Lucko, budeš se možná divit, ale šťáva, které je dost byla mírně zahuštěná tak, jak jsem chtěla a byla krásně vazká a samozřejmě se nemusí zahušťovat, to je na každém....
Ale husa vypada paradne
Také jsem takovou divočinu ještě neochutnal
No a pro připadek, že by některá mladá kuchyňka divokou husku náhodou trefila (třeba dronem), tak aby se při pečení zbytečně nenapálila:
Na rozdíl od podlévání masa vroucí vodou, se škrob dává do STUDENÉ vody ve které se nerozpouští, ale pouze rozmíchá...