Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 072 kJ / 1 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,76 g |
Tuky | 50,35 g |
Vláknina | 68,44 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 264,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka s brambory a uzeným tempehem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XOR
Moje poznámka
Pohanka s brambory a uzeným tempehem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XOR
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
pohanka s brambory,
tempeh recepty,
brambory s pohankou,
zapečená pohanka s brambory,
recepty.s uzenym tempeh,
zapecene brambory s tempehem,
zapečené brambory s pohankou,
jídlo z pohanky a brambor,
jídlo z brambor, pohanky, uzeného,
zapečená pohanka a brambory,
pohanka a brambory,
recepty z tempehu,
recept z uzeného tempehu,
podrobné recepty na vaření z pohanky,
zapečené brambory s pohankou a uzeným,
pohankový kontrabáš s tempeh,
brambory s tempehem,
recepty s uzeným tempehem,
pohanka s bramborem a masem,
pohanka s bramborem a uzeným masem
Suroviny:
pohanka lámanka,
brambory,
tempeh uzený,
ghee,
cibule,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Velice chutný pokrm vyrobený stlačením a fermentací sojových bobů do zakouřené až oříškové chutě. Díky procesu výroby je tempeh nejstravitelnějším sojovým výrobkem. Je ceněn pro vysoký obsah lehce stravitelných bílkovin, vápníku, fosforu, železa, hořčíku, vitamínu E a vitamínů skupiny B.
Uzený, marinovaný a smažený tempeh je použitelný v teplé i studené kuchyni.
Dá se koupit ve zdravé výživě.