Barevné makronky
Barevné makronky, jsou delikátnímy skvosty, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. Perfektní na oslavy, jako sladká pozornost pro hosty, nebo jen jako malý rozmazlovací okamžik, který rozjasní každý den.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 149 kJ / 5 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,25 g |
Tuky | 262,65 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 578,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevné makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzVQ
Moje poznámka
Barevné makronky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OzVQ
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 14 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 15 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 3 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 13 hodinami
Tématické fráze:
náplň do makronek,
makronky recept,
náplně do makronek,
recept na makronky,
makronky,
pistáciové makronky,
makronky top recepty,
napln na makronky,
recept makronky,
naplne do macronek,
makronky recept sk,
makronka recept,
makronky recept na náplň,
makronky nápln,
náplň do makronek recept,
velikonoční linecké cukroví,
jak upéci makronky,
makronky příprava,
recept na makronku,
jak péci makronky
Suroviny:
mouka mandlová,
cukr moučkový,
cukr krupice,
voda,
bílek,
potravinářské barvivo,
čokoláda bílá,
šlehačka,
pistáciová pasta,
šlehačka,
čokoláda
Komentáře (6)
Pes je možná zakopán ve větě "Nechte chvilku stát, aby povrch makronek trochu oschl."
Povrch má být zaschlý tak, že se na dotek nelepí na prst. Někdy, záleží na více vlivech, to zasychání trvá 30 minut, ale rekord mám asi 7 hodin - pršelo
Osvědčilo se mi odstřihnout s papírem makronku a zkušedně ji dát upéci; opakovat po 1/2 hodině tak dlouho, až korpus vyběhne.